Zebra, da han deltog i Kongerne (Foto: Kanal 5)
Zebra, da han deltog i Kongerne (Foto: Kanal 5)

'Kongerne'-'Zebra': Utroskab ødelagde forholdet

Glenn Sander aka 'Zebra' fra realityprogrammet 'Kongerne' er på single-markedet igen.

Godt 10 måneder holdt forholdet til kæresten Gritt, et forhold der ifølge Glenn 'Zebra' var problematisk allerede fra starten af, fortæller han til Realityportalen.dk.

- Allerede efter to måneder i vores forhold var vi begge utro en weekend, hvor vi havde et dårligt forhold, i og med at jeg boede på Sjælland, og hun lige var flyttet til Århus. Der var langt imellem os, og jeg tror distancen ødelagde os dengang, siger Glenn 'Zebra' til Realityportalen.dk.

Parret ville dog ikke give op så let, så i februar i år flytter 'Zebra' til Aarhus for at rette op på det ødelagte forhold.

- Jeg fik langt om længe et arbejde i Aarhus her i februar og flyttede sammen med hende. Alt gik godt igen, men alligevel har der været tvivl fra begge sider af. Og det er nok det, som har ødelagt det hele her i sidste ende, siger han.

LÆS OGSÅ: ‘Dolken’: Derfor er det slut med ‘Kongerne’

For meget jalousi 

Og Glenn 'Zebra' mener selv at han gjorde meget for at ændre tingene til det bedre, men følte at  ligemeget, hvor meget han forsøgt at ændre, så var det ikke nok

- Hun brokkede sig over, at jeg brugte facebook for meget. Det lavede jeg om på og slettede alle mine venner og lod den stå ret stille. Men jalousien forsvandt ikke, og vi vælger derfor at gå hver til sit, siger han og fortsætter:

- Men jeg elsker hende stadig, og jeg ved hun elsker mig. Hun sagde blot til mig, at hun måtte tænke på sig selv, og det ødelagde hende for meget at gå med grimme tanker i hovedet omkring mig og andre piger, slutter Glenn 'Zebra' af.

LÆS OGSÅ: Christina ‘Posh’ afslører: Det er slut med ‘Kongerne’

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.