Kia Sødergreen (Foto: Janus Nielsen)
Kia Sødergreen (Foto: Janus Nielsen)

'Kongerne'-Kias store sorg: Derfor tør jeg ikke være alene med min søn

En episode i lørdags bekræftede Kia i, at hun ikke kan være alene med sønnen, Marcus.

Siden 'Kongerne'-stjernen Kia Sødergreen for to år siden blev ramt af en massiv fødselsdepression og fødselspsykose, som hun stadig kæmper med den dag i dag, har hun delt åbent ud af sit liv og sin kamp på Instagram. Hun vil gerne bryde tabuet omkring psykisk sygdom og fortæller derfor ærligt om fødselsdepressionen.

LÆS OGSÅ: 29-årig realitybabe har fået tilkendt førtidspension

LÆS OGSÅ: Kia afslører selvmordsforsøg: Det har kostet mig dyrt

Kia har stort set været indlagt på psykiatrisk afdeling eller boet på bosted siden fødslen, og realitydeltageren har her fået en diagnose, som hun endnu ikke ønsker at løfte sløret for over for offentligheden. Den hemmelige diagnose kostede hende blandt andet kørekortet efter et mislykket selvmordsforsøg i december.

For nylig flyttede kæresten Walid med sønnen Marcus til Nordjylland, mens Kia stadig bor på et bosted på Sjælland, hvor hun er anbragt af kommunen. Derfor har hun nu ikke så ofte mulighed for at se nogle af sine drenge, og det er bestemt hårdt for hende. I weekenden blev hun dog atter bekræftet i, hvorfor det er, hun endnu ikke kan blive udskrevet eller være alene med sønnen, selvom det er en meget svær erkendelse for hende:

LÆS OGSÅ: Rasende Kia slår fast: Nu er det nok

LÆS OGSÅ: Realitybabe har fortid i ‘Luksusfælden’

- I lørdags faldt Marcus og han blødte ud af munden. Min mor og Walle tog sig af Marcus, mens jeg løb væk og fik et enorm angstanfald. Jeg rystede, mit hjerte bankede afsted, jeg blev koldsvedende og ked af det. Jeg er uddannet sygeplejerske, men jeg bliver så angst, at jeg ikke kan hjælpe min egen søn, fortæller Kia ærligt på sin Instagram og fortsætter:

-  I ved ikke, hvor ondt det gør i mit moderhjerte at indrømme, at jeg ikke kan tage vare på min egen søn! Jeg tør ikke være alene med Marcus. Det er hans sikkerhed på flere måder, at jeg ikke er alene med ham. Av, det gør ondt at indrømme. Men det sandheden!

LÆS OGSÅ: Henriette om ‘Gift ved første blik’: Jeg blev chokeret over mig selv

LÆS OGSÅ: Hvorfor blev Anders og Luna fra ’GVFB’ matchet? Her er ekspertens svar

LÆS OGSÅ: CHOK: Walid og sønnen flytter væk fra Kia