Kia fra 'Kongerne'. (Foto: Janus Nielsen)
Kia fra 'Kongerne'. (Foto: Janus Nielsen)

'Kongerne'-Kia: Derfor er jeg alene

Kia Sødergreen skulle have haft sin kæreste, 'Walle', med sig til Reality Awards. Han valgte dog at blive hjemme af en helt særlig grund.

Der skulle gå et helt år, før 'Kongerne'-Kia troppede op på den røde løber til et event igen. I mellemtiden har hun - ifølge hende selv - begravet sig lidt på sit bosted.

I fredags mødte en veloplagt Kia Sødergreen dog op, da Reality Awards 2020 gik i luften på Docken i København. Og selvom hun var en smule nervøs, glædede hun sig over at være ude igen:

- Jeg har lidt svært ved at overskue mange mennesker i øjeblikket, fortæller Kia og fortsætter:

- Men i dag tænkte jeg, at jeg skulle ud i min verden. Så jeg ryster og jeg er vildt nervøs, for jeg har ikke været en del af alt det her i et helt år.

LÆS OGSÅ: Ærlig Kia melder ud: Jeg er lettet over min diagnose

Derfor sprang Walid fra

Kia skulle have haft sin kæreste Walid - som nogle kender som Knaldperlen - med sig under armen til Reality Awards, men han var ikke at se nogle steder.

- Walle valgte at springe fra i sidste øjeblik, fortæller Kia, der dog ville ønske, han var der sammen med hende på den røde løber.

- Han ville hellere være sammen med Marcus, og de er i Jylland, så jeg kunne ikke være sammen med dem. Men jeg savner ham, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Kongerne’-Kia eftersøgt af politiet

Og selvom Kia altså måtte tage afsted uden sin kæreste, var hun stadig fuld af forventningsglæde til festen og aftenens show:

- Jeg forventer en fed fest! Det er realitydeltagere, så det kan næsten ikke være anderledes end alkohol, fest, sex og hvide damer, griner hun.

Se det fulde interview med Kia herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Paradiso har friet – og fik afslag