'Kongerne' deler scoretricks ud i nyt dating-program

De berømte og berygtede Konger øser om sig med kække bemærkninger til det modsatte køn - og snart deler de tips og råd ud i et nyt dating-program.

Der er nok en del, som vil mene, at de berømte Konger ikke er de ideelle at modtage scoretricks fra, men Kongerne er langt fra enige. Derfor er de i fuld gang med de sidste forberedelser til et dating-program, der med garanti vil være underholdende. Konceptet er dog ikke kun fis og ballade, for målet er nemlig soleklart: Singler skal gøres til lykkelige par.

- Folk skal bruge vores scoretricks, fordi de virker, og pigerne er ellevilde med dem. Se bare Knaldperlen, han får så meget fisse, så hvorfor skulle man ikke lytte til ham, siger Jesper Fissan Schumann til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Martin og Anna flytter sammen

Pigerne skal føle sig tilpasse

Endnu kan Fissan, der bliver vært på programmet, ikke afsløre for meget om konceptet. Men det bliver med sikkerhed underholdende, og så håber han selvfølgelig, at der bliver scoret igennem. Allerede nu vil han dog gerne afsløre sit bedste scoretrick.

- Det bedste råd, som jeg kan give, når der skal scores, det er helt klart at sørge for, at pigerne føler sig tilpasse. Det kan eventuelt gøres ved at lave en toast til dem, for så har de det godt i kroppen, og det skaber mulighed for andre ting, eksempelvis sex.

Om Fissans scoretrick virker, finder vi først ud af, når programmet ruller over skærmen til efteråret.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' får tæsk

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.