Prada (Foto: Foto: Lotta Lemche og Sille Serup/sbstv)
Prada (Foto: Foto: Lotta Lemche og Sille Serup/sbstv)

"Konge" fra Marielyst med i ’Voice’

Elias ”Prada” fra TV-serien ’Kongerne af Marielyst’ har indsendt en online-audition til anden sæson af ’Voice – Danmarks største stemme’, hør hans audition her.

Da det for nyligt kom frem, at Kanal5 søger nye ”Konger” til en efterfølger af sidste års sommer-serie ’Kongerne af Marielyst’ var Elias Sorlin Aagaard med kælenavnet ”Prada” ikke blandt gengangerne fra sidste sæson.

Det kan måske skyldes, at han har nye jern i ilden. Et af disse jern er  åbenbart drømmen om en sang-karriere. Han har nemlig meldt sig til TV 2 programmet ’Voice – Danmarks største stemme’ via en online-audition. Se Pradas audition her.

Delte meninger om Pradas sangstemme

Der er dog delte meninger om hans sangtalent, som de i alt 360 vurderinger har ratet til 6,2 ud af 8 mulige. Eksperternes vurdering lyder på 5,5. Kommentarerne svinger dog lidt

”Det mener i ikke vel?”, lyder det fra en, og en anden stemmer i med kommentaren ”ikke noget at råbe hurra for”. De fleste er dog begejstrede og roser reality-stjernen.

Blandt de mange fans er Elias Sorlig Aagaards mor, som hylder sin søn for at følge sine drømme.

Prada: ”Blindtesten er vigtig”

En af skeptikerne skriver, at hun håber Blindtesten i ’Voice’ forbliver, så det stadig handler om stemmen, og her svarer Elias, at han er helt enig.

”Jeg giver dig helt ret Kirsten, dette har jo intet at gøre med, om jeg har været med i andet. Dette har noget at gøre med, at det er en stor drøm, og uanset hvem man er, eller hvordan man ser ud, så har man en chance her for et talent. Det gælder om at gribe chancer her i livet”, skriver han.

Klik selv ind på auditionsitet og se Elias’ audition eller test dig selv og se, om du har, hvad det kræver for at være med I ‘Voice – Danmarks største stemme’

Hvordan synes du, at Prada klarer sig?