Foto: TV3/SBS
Foto: TV3/SBS

Kommende 'Robinson'-par: Derfor faldt vi for hinanden

Monique og Mark er blandt deltagerne i dette års 'Robinson', og her kan du læse her, hvordan de to realitydeltagere mødte hinanden.

På 'Paradise Hotel' havde Monique et godt øje til Kasper H, men hjemme i Danmark er det 'Big Brother'-Mark, der har stjålet paradisoens hjerte. Og inden længe er de to realitydeltagere klar til nye udfordringer, når de skal prøve kræfter med 'Robinson Ekspeditionen 2015'.

- Jeg mødte Mark gennem et fælles bekendtskab, og så tog vi til fødselsdag hos Susan K. Jeg kan godt lide, at Mark er lidt smart i en fart - og så er han smadder sød ved mig, fortæller Monique i dag til Realityportalen.dk.

Mark lægger heller ikke skjul på, at han er glad for vinderen af 'Paradise Hotel 2015':

- Det, jeg super godt kan lide ved Monique, er hendes personlighed. Hun er en super sød og smuk pige. Vi klinger bare sammen.

LÆS OGSÅ: WEB-TV: Her vinder Monique og Anders 'Paradise Hotel 2015'

Kan styrke forholdet

Monique glæder sig til at prøve kræfter med 'Robinson'. (Foto: Michael Stub)
Monique glæder sig til at prøve kræfter med 'Robinson'. (Foto: Michael Stub)

Mark og Monique har datet i to måneder, men selvom forholdet er nyt, så bekymrer det ikke Monique, at de skal kæmpe for livet på en øde ø.

- Jeg ser det bare som en god mulighed for at lære Mark bedre at kende. Hvis vi kan holde hinanden ud på en øde ø, så kan vi nok klare det meste, lyder det fra vinderen af 'Paradise Hotel 2015', der uddyber:

-  Jeg ser 'Robinson' som en mulighed for at lære mig selv bedre af kende, rykke mine grænser og få en herrefed oplevelse. Konceptet er noget helt andet end 'Paradise', så jeg ser frem til at vise, hvem jeg er som person - og at en 'Paradise'-babe kan mere end bare at feste.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Spritnyt reality-par på vej mod 'Robinson'-eventyr

Monique skal bruge hjerne

Mark synes, at Monique er både sød og smuk. (Foto: Privat)
Mark synes, at Monique er både sød og smuk. (Foto: Privat)

Da Mark var med i 'Big Brother' løb han ikke med den store gevinst, ligesom Monique gjorde i 'Paradise Hotel'. Det håber han at lave om på, når parret indtager 'Robinson'.

- Jeg vil super gerne være med i 'Robinson' for at prøve mig selv endnu mere af, end jeg gjorde i 'Big brother'. Og så håber jeg selvfølgelig at vinde, siger Mark og understreger, at han elsker at presse sig selv.

Både Mark og Monique kender til reality-verdenen, og det ser Mark som en fordel på vejen mod sejr.

- Vi ved, hvordan taktikken skal foregå, og hvordan man skal være overfor andre deltagere. Jeg er nok den, der tager det "hårde", fysiske arbejde, og Monique, kunne jeg forestille mig, er væsentligt bedre til at bruge hjernen, end jeg er. Ikke at jeg ikke kan, siger han med et grin.

LÆS OGSÅ: 'Big Brother'-Mark åbner bar

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.