Knuste hjerter på 'Paradise': Det var bevidst

Det sidste 'Paradise'-par, Silke og Türker, måtte tage afsked med hinanden, efter Marco sendte Silke hjem til fordel for Julie.

Den nyeste fyr i flokken, Marco, blev hurtigt den mest magtfulde. I dagens afsnit skulle han nemlig beslutte, om han ville danne par med Silke, og dermed redde Türkers 'Paradise'-flirt, eller Julie. Forinden parceremonien virkede Marco usikker, og valget kunne falde på Silke ligesåvel som på Julie. Sådan forholdt det sig dog i virkeligheden ikke, fortæller Marco Realityportalen:

LÆS OGSÅ: Paradiso efter kontant afvisning: Folk dømmer mig på mit udseende

- Det var 100% bevidst, at jeg valgte Julie. Jeg havde valgt Silke som partner på baggrund af et godt førstehåndsindtryk, men også i håb om, at jeg kunne have Julie som back up, hvis det skulle brænde på en dag.

- Da jeg havde været på hotellet i et par dage, kunne jeg hurtigt se, at Silke var glad for Türker. Hun ville have valgt ham over mig til hver en tid, så det var faktisk slet ikke et svært valg. Farvel og tak, Silke, siger Marco.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard viser datteren frem: Så meget ligner hun sin mor

Kendte Julie hjemmefra

Den skarpe seer vil vide, at Marco og Julie kendte hinanden hjemmefra, så man kunne fristes til at tro, at det havde indflydelse på Marcos valg. Det var dog ikke grunden, fortæller Marco:

- Det, der gjorde udslaget, var, at jeg altid ville være Silkes anden prioritet, så længe Türker var på hotellet. Samtidig havde Julie ikke bygget noget rigtig seriøst op med nogen, så det var en perfekt start for mig. Silke var nem at smide ud, og det føltes faktisk ret godt at smide en ud.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?

Marco fortæller dog, at han frygtede parceremonien en smule, selvom han godt vidste, hvordan den skulle ende:

- Jeg var lidt nervøs over, at det var min første gang. Alle er bange for Rikke - hun kan bare et eller andet, haha.

Se klippet fra parceremonien her:

LÆS OGSÅ: Sandheden om Fie Laursens stalker: Han har motiv til at slå mig ihjel

LÆS OGSÅ: Paradisoer efter dramatisk aften: Vi vidste, det ville ske