Panda og ekskæresten Cecilie (Foto: Janus Nielsen)
Panda og ekskæresten Cecilie (Foto: Janus Nielsen)

Knust realityhunk er blevet single efter syv års forhold: Jeg elsker hende stadig

Realitydeltageren er tilbage på singlemarkedet, men det er ikke noget, han har det nemt med.

Efter næsten syv års forhold er 'For lækker til love'-deltageren Jeremy Panda igen tilbage på singlemarkedet. Forholdet til Cecilie, som han mødte under 'For lækker til Kbh', holdt nemlig ikke, og parret gik fra hinanden mandag i sidste uge.

Det bekræfter en knust Jeremy over for Realityportalen, men realitydeltageren gør det klart, at han ikke ønsker at fortælle meget omkring det forliste forhold.

- Jeg har ikke så meget at uddybe omkring bruddet. Jeg er så knust af smerte og sorg, og jeg befinder mig på et stadie, hvor jeg ikke kan tænke klart. Jeg har derfor ikke lyst til at udtale mig i detaljer om grunden til, at vi ikke er sammen længere, da jeg er bange for, at mine ord kan blive omformuleret, misforstået og lyde forkert eller sætte nogen i dårlig lys, siger han og fortsætter:

- Jeg kan fortælle, at der intet ondt eller negativt er mellem os. Vi er ikke gået fra hinanden på grund af noget dårligt eller negativt. No bad feelings mellem os. Derfor er det hårdt og smertefuld. Livet ændrer sig, og som mange andre i parforhold har alle deres kampe.

LÆS OGSÅ: ’For lækker til love’-deltager har fået en ti år yngre kæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Panda og Cecilie på date i 'For lækker til Kbh'.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Panda om kæresten: En skønne dag frier jeg

"Jeg elsker hende stadig"

Jeremy ønsker ikke at fortælle, hvem der valgte at stoppe forholdet. Men han gør det klart, at han stadig elsker Cecilie i hele sin krop og sjæl.

- Hun er den dejligste, smukkeste, mest intelligente samt mest sympatisk kvinde, jeg har fået æren af at elske. Hun er der altid for alle andre, når de er i nød, og hun sætter altid andres menneskers behov før sine egne. Hvis ikke hun var og er alt det, ville vi nok aldrig have holdt i næsten syv år sammen. Og jeg ville nok aldrig have været så forelsket og elsket hende, som jeg gør, siger Jeremy.

LÆS OGSÅ: Realityhunk fanget i utroskab: En undskyldning vil aldrig være nok

- Jeg er ikke i tvivl om, at hun elsker mig. I mine mange år med flere lange forhold bag mig, har jeg aldrig følt så stærk en kærlighed for en kvinde, som jeg har gjort - og gør - for hende. Hun er for mig mit livs kærlighed. Så derfor er det knusende hårdt, at vi ikke er sammen mere. Jeg ønsker kun, at hun bliver glad og lykkelig - selvom det desværre bliver uden mig ved hendes side.

Jeremy håber, at ekskæresten engang finder kærligheden igen. Men det skal være med en, der behandler hende ordentligt.

- Til den heldige fyr og mand, der en dag fejer benene væk under hende. Han skal fandeme behandle hende ordenligt og som den prinsesse, som hun er. Ellers får han med mig at bestille, slutter realityhunken, der medvirker i 'Stjerne Boksning' den 7. september.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden