Foto: TV3
Foto: TV3

Knust Ali: Jeg er så bitter!

Ali havde ingen mulighed for at afgøre sin egen skæbne, der var lagt i hænderne på hotellets piger.

Man kan aldrig føle sig sikker på 'Paradise Hotel', og det fik Ali at mærke ved torsdagens parceremoni. Ingen havde nemlig forudset, at det var drengene, der ville ende i fare - men TV3 ville det anderledes. Drengenes skæbner blev lagt i hænderne på pigerne, og det betød, at Ali måtte vinke farvel til Mexico og 'Paradise Hotel'.

- Det var virkelig en ærgerlig måde at ryge ud på. Det var den første og eneste dag på hotellet, hvor jeg følte mig sikker og ikke troede, at jeg ville ryge hjem. Og så blev det den dag, jeg røg hjem, fortæller en ærgerlig Ali til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Ali lover: Der bliver rav i den!

Svinede Anna til

Ali er overbevist om, at han kunne have spillet anderledes og dermed reddet sig selv videre i spillet. Men den charmerende fyr har ikke kun et kækt glimt i øjet, han er nemlig også kæk og rap i replikken.

- Grunden, til at jeg røg, var, at jeg ved den sidste parceremoni havde svinet Anna til og sagt "God tur hjem". Jeg havde lige snuden lidt for langt fremme, men samtidig vil jeg heller ikke være ham røvslikkeren, der er gode venner med alle. Jeg siger min mening, slår Ali fast.

Ali er stadig skuffet over måden, han røg ud på, fordi han ikke havde mulighed for at kæmpe sin egen sag - og så havde han langt fra bidraget med det, han kunne til programmet.

- Jeg havde så meget mere energi. Jeg blev helt knust, da jeg så drengene i øjnene og så, at de også var kede af det. Der fik jeg det helt dårligt.

LÆS OGSÅ: Frustreret Nicklas: Nicolas talte ikke min sag

Ville være Stolles nærmeste

Ali og Stolle kendte hinanden hjemmefra, og derfor kom det som et chok for mange, da Ali gjorde det klart overfor Steven, at han gerne ville have Stolle ud af 'Paradise Hotel'.

- Jeg synes, at det var Stolle, som gik bag om ryggen på mig. Jeg havde sagt, at jeg gerne ville have ham ud, men det var af taktiske årsager, så jeg kunne komme ind i den anden gruppe, forklarer Ali og fortsætter:

- Jeg ville ikke have Stolle ud, men Stolles nærmeste ud. Jeg skulle være hans nærmeste på hotellet, for ellers ville jeg ikke føle mig sikker.

LÆS OGSÅ: Single-Amalie fester igennem

Vender stærkt tilbage

Ali er ikke i tvivl om, at hans tid på 'Paradise Hotel' var alt for kort, derfor lover han seerne, at det absolut ikke blev sidste gang, at de fik det kække smil at se på skærmen.

- Hvis der kommer en ny sæson eller et eller andet, så er Ali helt klart på banen!

Se 'Paradise Hotel' mandag til torsdag på TV3 klokken 22:00.

LÆS OGSÅ: Steven: Vi glemmer konsekvenserne

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.