Knaldperlen: Jeg er en bandit med tissemanden

Knaldperlen er den eneste konge, som har været med i samtlige sæsoner af 'Kongerne’, og det bliver kun vildere og vildere.

I de første sæsoner af ’Kongerne’ har Knaldperlen meget svært ved score, selvom han taler utrolig meget om det. Det er dog, som om det er blevet lettere efter den selvsikre fyr er blevet kendt.

-Nogle gange kan det godt bliver for meget med al den opmærksomhed, fortæller Walid alias Knaldperlen, som ikke mener, at den øgede opmærksomhed gør det lettere at score.

–Man kan jo ikke snakke med en pige og prøve at score hende, når der altid kommer så mange hen til en, sukker Knaldperlen, som dog er klar over, at det nok er et luksusproblem.

–Man må jo tage det sure med det søde, og jeg har intet imod det, for det er også hammer lækkert, når man får masser af opmærksomhed fra lækre piger, så har man jo flere kort at spille med, siger en optimistisk og snedig knaldperle.

LÆS OGSÅ: Den nye konge: Derfor hedder jeg Zebra

Min drømmepige

Selvom det er sjovt at score og fyre den af, så vil Knaldperlen ikke være single for evigt, og han ved da også, hvilken type pige, han kunne finde på at slå sig ned med.

-Min drømmepige må godt have både udseendet og personligheden med sig, siger Knaldperlen og fortæller, hvordan han selv er i et forhold.

-Jeg sætter stor pris på ærlighed, når jeg er i et forhold, jeg er selv 100 procent ærlig, og kunne aldrig finde på at være utro, fortæller en mere seriøs Knaldperlen.  Men, når knaldperlen er single, er det en anden snak.

-Men, nu er jeg jo single, og så er jeg da lidt af en bandit med tissemanden, indrømmer den kække fyr med et glimt i øjet. Dog gjorde Knaldperlen noget i sidste afsnit, som nok kom bag på de fleste. Han sagde nemlig nej til sex.

–Jeg kan godt forstå, hvis folk blev overraskede, men det var fordi, hun var mere offensiv end jeg, og så er den jo helt gal, griner Knaldperlen, som var både overrasket og lidt skræmt over, at en pige kunne være mere offensiv end ham selv.

–Det skal være mig, som skal være den offensive, konstaterer Knaldperlen.

Se med i aften, når Kongerne igen er klar på at feste. Det er på Kanal 5 klokken 22.00.

LÆS OGSÅ: Miami fra ‘Kongerne’: Jeg var single, da jeg sagde ja til at deltage

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.