Knaldperlen går helt amok i aften

Kanal 5 har allerede med gode seertal skudt ‘Kongerne af Rømø’ i gang. I aften kan du se 2. afsnit, og det går bestemt ikke stille for sig.

Knaldperlen er kendt for at være noget af en scorekonge, der lægger pigerne ned på stribe. Men samtidig har han sædvanligvis et stille og roligt temperament. I aftenens afsnit kommer man dog til at se Knaldperlen fra en helt anden side.

LÆS OGSÅ: Knaldperlen: Cult-piger har de bedste kasser

Det lykkes knaldperlen at få en pige med hjem fra byen, men hjemme i sommerhuset går det galt for scorekongen. Han falder i søvn i spaen, og da han vågner, ser han, at Dolken har snuppet hans scoring. Dette får Knaldperlen til at gå helt amok. Han smadrer en flaske og vælter inventar i det luksuriøse sommerhus på Rømø.

LÆS OGSÅ: Knaldperlen vil knalde Babe

-Da jeg ser, at Dolken har snuppet min pige, bliver jeg hidsig. Jeg synes, at jeg har spildt hele aftenen. Så det slår klik for mig, og jeg smadrer en flaske og 'ommøblerer' sommerhuset, siger Knaldperlen.

Dolken selv forklarer følgende:

-Uden at afsløre for meget til i aften, så kan jeg sige, at Knaldperlen og jeg er de bedste venner den dag idag. Knaldperlen er min mørke prins, siger Dolken.

Se Knaldperlen gå amok nederst.

http://www.youtube.com/watch?v=5mydlYykqlc

Se 'Kongerne af Rømø' i aften kl. 22 på Kanal 5.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.