Klar til 'Vild med dans'

Philip May står klar, hvis TV 2 ringer.

Simone Hvenegaard og Philip May er mødt op til 'Vild med dans'-studiet fredag aften for at heppe på deres kammerat Micki Cheng. Det er parrets første aften sammen alene uden deres søn Vilmar.

- På vej herhen sagde jeg til Philip, "hvad er det jeg mangler? Det er ikke min telefon, det er ikke min pung, og så siger Philip - er det ikke bare Vilmar?". Og jo, det var så meget Vilmar, det er helt underligt. Jeg føler, jeg rejser nøgen, fortæller Simone.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt indrømmer: Jeg ville ikke danse med Michael 

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Simone og Philip taler om 'Vild med dans'

LÆS OGSÅ: CHOK! Er Mascha Vang færdig i ‘Vild med dans’?

Vilmar er i trygge hænder hos Simones forældre, hvor parret skal hente ham efter showet.

- Det er også dejligt bare at komme ud os to. Det er rigtig hårdt, at der ikke er så meget tid til hinanden, som der var engang, fortæller Philip, der altid har ønsket sig at komme ind og se 'Vild med dans', da han selv har en stor drøm om at være med.

- Jeg er her jo lidt for at vise flaget - husk mig nu. Jeg tager den næste år, fortæller Philip.

LÆS OGSÅ: Janni indrømmer: Jeg blev taget med bukserne nede

Kæresten Simone forstår ikke, at Philip ikke er blevet spurgt af TV 2.

- Man ser ham danse i næsten alle programmer, han er med i. Det kan bare noget, og han er god underholdning, samtidig med han er rigtig god til det, fortæller Simone.

LÆS OGSÅ: Har investeret i ’Vild med dans’-stjerne

Ifølge Philip er de programmer, han har været med i, ikke indgangsvinklen til 'Vild med dans', men han håber, at Mascha nu har banet vejen.

- Der er ikke mange af os realitystjerner, der får lov til at lege derinde, og det er sgu en skam. Mascha har jo ventet rigtig mange år, hvis jeg skal vente 15 år, så er jeg måske lidt for slidt, men det er godt at se, vi har en fra 'Paradise' med i år, fortæller Philip, der selv startede sin tv-karriere på 'Paradise Hotel'.

Simone har ikke den samme lyst som Philip til at være med i 'Vild med dans', men hun hepper med glæde på Philip, hvis han kommer med en dag.

LÆS OGSÅ: Kommer der mere? Philip og Simone taler ud om eget tv-program