Naja og Amil begyndte at skrive sammen på Facebook og mødtes første gang til Reality Fodbold i oktober 2019. (Foto: Anthon Unger)
Naja og Amil begyndte at skrive sammen på Facebook og mødtes første gang til Reality Fodbold i oktober 2019. (Foto: Anthon Unger)

Klar på mere reality: Nu vender 'Ex on the Beach'-babe tilbage

Naja melder sig på banen i et nyt reality-program. Programmet er noget helt andet og hårdt på en anden måde, end hvad hun før har prøvet.

Da vi sidste gang så 23-årige Naja fra Kolding på skærmen, var hun med i 'Ex on the Beach' sæson 3, der foregik i Grækenland. Siden har hun fået en kæreste, 22-årige Amil fra København, og sammen med ham er hun nu klar i 'Singletown', der får premiere til efteråret.

- Det er virkelig, virkelig anderledes at lave det her sammenlignet med 'Ex on the Beach'. For i 'Ex' har du jo ikke en kæreste, og du kommer ind til alle dine ekser, som du har haft et forhold med eller måske bare kysset med. Nu er det savnet til Amil og til min familie, der fylder, siger Naja til Realityportalen, der møder hende, da optagelserne til 'Singletown' har stået på i omkring en uge.

- Det er hårdt. Selvfølgelig er det hårdt, og jeg har da også allerede grædt, siger Naja om de første dage som deltager i ’Singletown’. (Foto: anthon Unger)
- Det er hårdt. Selvfølgelig er det hårdt, og jeg har da også allerede grædt, siger Naja om de første dage som deltager i ’Singletown’. (Foto: anthon Unger)

LÆS OGSÅ: UH! ‘Løvens Hule’ vender tilbage allerede i næste uge

I den uge har hun ikke set Amil, og det skal hun heller ikke de næste tre uger, på nær når der er en kærlighedstest, hvor parret kan vælge at forlade programmet. For i 'Singletown' er reglerne sådan, at de medvirkende par bliver skilt ad og henover sommeren skal bo i hver sin lejlighed i København. I den periode vil de blive udsat for forskellige fristelser, som skal vise, hvor stærkt deres forhold er.

Amil og Naja bor som nævnt i henholdsvis København og Jylland. 'Singletown' skal afgøre, om Naja skal flytte sammen med Amil i København.

LÆS OGSÅ: EXIT! Marie klar til ‘Vild med dans’ med en kvinde

- Vi er her for at teste os selv. Kunne der være nogle fristelser. Kunne der være andre, der tiltaler ham mere, end jeg gør? Det vil jeg hellere finde ud af nu, end når vi er flyttet sammen. Så vil jeg ikke gå ud og spilde mine penge på en lejlighed, som jeg egentlig kunne have købt et andet sted tættere på min familie, forklarer Naja, der ved, at hun skal flytte til København, da Amil ikke vil bo i Jylland.

Forbudt dans og kindkys

Amil er DJ og arbejder på et lager. Til efteråret er han med i 'Singletown'. (Foto: Anthon Unger.)
Amil er DJ og arbejder på et lager. Til efteråret er han med i 'Singletown'. (Foto: Anthon Unger.)

Udover at parret gerne vil afgøre, om de skal bo sammen, så vil de også gerne have fuld tillid til hinanden. Det er ikke, fordi de ikke har tilliden til hinanden nu, men den kan styrkes.

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?

- Vi har begge oplevet utroskab i fortiden, og det bærer vi med os. Jeg bekymrer mig rigtig meget, og man bliver nervøs. Jeg har også sagt til hende, at hvis hun bare kysser en på kinden eller danser tæt, så er det utroskab. Så skal vi ikke være sammen. Men det gode er, at hvis vi klarer det her, så flytter vi sammen, siger Amil og fortsæter:

- Jeg troede, det ville være nemt at være her og undvære hinanden, for vi er jo vant til at undvære hinanden. Men det er overhovedet ikke nemt. Vi plejer jo også at have kontakt hver dag, siger han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne opgiver: Jeg finder aldrig en kæreste

Selvom de har mange bekymringer og føler et kæmpe savne, så tror både Amil og Naja på, at deres forhold kan klare den parforholdsprøve det er at være med i 'Singletown'.

LÆS OGSÅ: Melina om utroskab: Han skal ikke engang komme og pakke sine ting