Kirsten i byen med eksmandens kæreste: Vi bor sammen

Gamle venskaber ruster aldrig.

Der hersker tilsyneladende ikke skyggen af jalousi hos Kirsten Siggaard, hvis eksmand, Jørgen Andersen, er blevet kæreste med den 67-årige dansktopstjernes gode veninde Roxanne.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-stjerne afslører vildt vægttab

Artiklen fortsætter under videoen med Connie Nielsen...

Det blev afsløret ved sommerens premiere på Nykøbing Falster Revyen, hvor de alle tre var til stede. I denne omgang ledsagede de gamle veninder hinanden til premieren på musicalversionen af 'Den Skaldede Frisør' i Falkoner Salen på Frederiksberg.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-stjerne afslører vildt vægttab

– Ja, det er min eksmands kæreste, og hvorfor skulle vi ikke fortsætte med at holde sammen, spurgte Kirsten Siggaard, og gav selv svaret:

– Vi har været veninder i 20 år, vi rejser sammen, og i perioder bor Roxanne hos mig, afslørede den 67-årige dansktopstjerne.

– Ja, Kirsten har et dejligt hus, så der bor jeg nogle gange – og katten naturligvis, supplerede Roxanne med et smil.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Leif har ikke kontakt til sin datter: Jeg savner hende

Kirsten Siggaard blev skilt fra Jørgen Andersen i 2017 efter 38 års ægteskab. De har to sønner, Mads og Kasper, samt børnebørn. Siden har Kirsten været single, men hun har hele tiden bevaret et godt forhold til eksmanden, og det holder hun altså fast ved nu, hvor hendes gode veninde har fundet sammen med ham.

– Faktisk kommer vi lige fra en fødselsdag, hvor Jørgen også var, sagde hun for at understrege det gode forhold mellem dem.

LÆS OGSÅ: Hadi Ka-koush om ny værtsrolle: Jeg er ikke Anders