Kim Kardashian med i ny true crime-dokumentar

Nu er der godt nyt til de mange, der jævnligt "keeper up" med The Kardashians. Snart kan man nemlig se Kim Kardashian West i en to timer lang true crime-dokumentar.

Fans vil vide, at Kim Kardashian studerer jura og har været ganske flittig til at bruge sin massive platform til at plædere for forskellige amerikanske indsattes løsladelse. Det arbejde er det nu kommet dokumentaren 'Kim Kardashian West: The Justice Project' ud af.

- Der er millioner af mennesker, der konstant påvirkes af et retssystem, der er i stykker, og jeg ville sætte et ansigt på tallene og statistikkerne, forklarer Kim Kardashian om baggrunden for dokumentaren, som hun selv er producer på, og som er blevet til i samarbejde med den amerikanske tv-station Oxygen.

- Der er mange mennesker, der fortjener en chance til. Men mange af dem har ikke ressourcerne til at gøre noget. Jeg vil hjælpe med at løfte deres sager til et nationalt niveau for på den måde at gennemføre de ændringer, der skal til, og denne dokumentar er en ærlig skildring af, hvordan jeg lærer systemet at kende og kommer i gang med at hjælpe og bringe konkrete resultater på bordet, forklarer hun.

Kim Kardashian er tydeligt passioneret i sit arbejde for uretmæssigt fængslede (Foto: hayu)
Kim Kardashian er tydeligt passioneret i sit arbejde for uretmæssigt fængslede (Foto: hayu)

LÆS OGSÅ: Afløser ‘Årgang 0’: Her er familierne i ‘Årgang 2020’

Sexslaveri og incest

I 'Kim Kardashian West: The Justice Project' følger man nemlig realitystjernens bestræbelser på at sikre frihed for de amerikanere, som ifølge hende er blevet uretmæssigt fængslet, samt hendes forsøg på reformere det amerikanske retssystem. Dokumentaren skildrer særligt fire indsattes personlige historier og deres forbrydelsers omstændigheder. Blandt andet møder man en fængslet kvinde, der har været offer for sexslaveri, og en anden kvinde, der slog det familiemedlem ihjel, som havde misbrugt hende.

Men dokumentaren har selvfølgelig stadig Kim Kardashian i fokus, mens hun rejser rundt til amerikanske fængsler, taler med de indsattes familie og venner og lobbyer hos offentlige embedsmænd. Ikke mindst ser man, hvordan hun konsulterer advokater og sit eget juridiske team, #cut50, i jagten på den strategi, der kan sikre løsladelse af den indsatte. Samtidig ser man også Kims egen personlige udvikling, hvor hun opnår en større forståelse for det amerikanske retssystem og rehabilitering.

Faktisk lykkes det igennem dokumentaren endda Kim Kardashian og de juridiske eksperter at få løsladt to af de indsatte.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjernes familietragedie: Dræbt ved en fejl

... Hvor kan man så se den?

Dokumentaren er lavet i samarbejde med den amerikanske tv-kanal Oxygen, så her får den premiere søndag d. 5. april. Men allerede dagen efter, mandag d. 6. april, bliver dokumentaren tilgængelig for os danskere. Her kan man nemlig se 'Kim Kardashian West: The Justice Project' på streamingtjenesten hayu.

Men selvom hayu-programmer som 'Keeping Up With The Kardashians' kommer på TV2 Play indenfor et døgn som følge af den nye aftale mellem de to streamingtjenester, så er det altså ikke tilfældet med 'The Justice Project'. Dog er det ikke utænkeligt, at dokumentaren på et senere tidspunkt vil blive gjort tilgængelig for TV2 Play-abonnenterne, lyder det fra TV2.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Paradise’-hunk har skiftet navn

Herunder kan du se traileren for 'Kim Kardashian West: The Justice Project'

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne afslører: Jeg smider tøjet, når jeg kan

LÆS OGSÅ: Teitur og ‘Paradise’-babe uenige: Sådan sluttede forholdet