Kia og Walid (Foto: Janus Nielsen)
Kia og Walid (Foto: Janus Nielsen)

Kia har taget afgørende valg for sig selv og sønnen

Dette valg har gjort, at Marcus har fået en gladere mor og et tættere forhold til sin far, lyder det fra Kia.

For halvanden måned siden blev Kia og Walid fra 'Kongerne' forældre for første gang, da sønnen Marcus kom til verden. På nogle af de skønne billeder, som Kia har delt på sin Instagram af sønnen, kan man se ham få flaske, og det har fået en del af følgerne op af stolene.

- Mange har spurgt mig ind til, hvorfor Marcus blev flaskebarn fra starten af. På det første billede ses der, at jeg ammer Marcus på hospitalet. Det I ikke ser er, at både Marcus og jeg har grædt alt energien ud, og hverken ham eller jeg synes, det er særlig sjovt. Jeg blev enorm stresset af situationen og kunne slet ikke magte at se ham så ked af det. Da vi så gav ham flasken, blev han pludselig glad, stille, mæt og rolig, og det gjorde jeg også, skriver Kia på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Her er Leos far

Artiklen fortsætter under det episke klip med Kia og Knaldperlen, hvor de øver sig på at lave børn.

- Han blev rost for en god sutterefleks, og mælken løb ud af mig, men selvom modermælk er bedst for barnet, så var det ikke den bedste løsning for mig og Marcus, som begge blev enormt stressede af situationen. Dette valg har gjort, at Marcus har fået en gladere mor og et tættere forhold til sin far, som giver flaske om natten.

Man kan følge med i Kias liv med Walid og sønnen Marcus på hendes Instagram, hvor hun netop har rundet 10.000 følgere.

LÆS OGSÅ: Kia taler ud om hård fødsel: Sønnen brækkede skulderen

LÆS OGSÅ: Kia brækkede halebenet under sex med Knaldperlen