Khloe er imponeret over, at Lamar allerede er på benene. (Foto: All Over)
Khloe er imponeret over, at Lamar allerede er på benene. (Foto: All Over)

Khloe Kardashian taler ud om Lamar Odom

Reality-stjernen åbner for første gang op omkring Lamar Odom, siden NBA-stjernen blev fundet livløs i sidste uge.

Lamar Odom blev i sidste uge fundet livløs på et bordel i Nevada, hvor han havde festet med ludere og stoffer i flere dage i træk. Siden er Khloe Kardashians eks-mand vågnet og i bedring.

Khloe og Lamar er endnu ikke officielt skilt endnu, men parret har udfyldt skilsmissepapirene. Alligevel har Kardashian-søsteren været ved hans side gennem hele forløbet. Og nu åbner hun for første gang munden om hændelsen.

- Den seneste uge har været utrolig svær. Jeg er så taknemmelig over for min familie, venner og mine fans, der har bedt for Lamar og sendt ham ønsker om god bedring. Jeg vil også gerne takke alle på Sunrise Hospital - inklusiv alle lægerne og sygeplejerskerne for deres hårde arbejde, skriver Khloe på sin hjemmeside og fortsætter:

- Der er sket store forbedringer under deres fantastiske behandling. Man kan aldrig være forberedt på oplevelser som denne, men det ville have været svært at komme igennem uden den store mængde kærlighed, som jeg har fået. Tak for jeres støtte. Gud er stor.

LÆS OGSÅ: Lamar Odoms organer svigter: Skal have transplantation

Skredet fra kæresten

Khloe Kardashian nævner ikke kæresten James Holden i udtalelsen, men det er der måske en god grund til. I hvert fald fortæller det velinformerede sladdersite TMZ, at parret ikke længere er sammen.

Khloe skulle angiveligt stadig have dybe følelser for Lamar Odom, og hun har været sammen med ham næsten uafbrudt, siden han blev indlagt. Noget James Holden havde svært ved at forstå, og nu har Khloe så lagt ham på is.

Spørgsmålet er, om Lamar Odoms situation i sidste ende redder ægteskabet for parret, der har været meget igennem sammen.

Se flere billeder af parret i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Familien samles hos Lamar Odom

LÆS OGSÅ: Politiet afslører, at Lamar Odom tog stoffer før kollaps

LÆS OGSÅ: Khloe Kardashians eksmand lagt i respirator

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.