Khloé Kardashian hader at være gravid

'Keeping Up With the Kardashian'-stjernen er langt fra begejstret for at være gravid.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson bliver efter alt at dømme forældre for første gang i det nye år. Endnu er nyheden ikke officielt bekræftet, men flere amerikanske medier har i den seneste tid fået bekræftet af flere kilder, at den er god nok, og at parret endda også kender kønnet nu.

Det er 'Keeping Up With the Kardashian'-stjernens første graviditet, men selv om det er noget, der i flere år har været et stort ønske for hende, så nyder hun det langt fra. Det fortæller en kilde tæt på familien til Radar Online.

- Khloé har det skidt hele tiden, og hun hader det. Morgenkvalmen har virkelig taget alt det sjove ud af graviditeten, siger en kilde, der også afslører, at Kardashian-søsteren altid har en brækpose i bilen og i håndtasken, fordi hun ikke kan køre gennem byen uden at kaste op.

LÆS OGSÅ: Vildt Kardashian-drama: Blac Chyna sagsøger hele familien

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Irina Olsen fortælle, hvorfor hun er stor fan af Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: Kardashian-serie får fem nye sæsoner: Så meget tjener familien

Radar Online kunne for nylig også afsløre, hvorfor Khloé Kardashian og Tristan Thompson endnu ikke har bekræftet graviditeten over for offentligheden. Det handler nemlig om, at hun gerne vil offentliggøre graviditeten sammen med en forlovelse.

LÆS OGSÅ: Endelig! Khloé Kardashian bekræfter stor nyhed om hende og kæresten

– Hun presser manden for en ring mere end nogensinde før. Det er kommet til det punkt, hvor hun nærmest tigger ham om at fri. Hun vil ikke bare være hans kæreste, når babyen kommer, så hun vil have ham til at gøre det med det samme, sagde en kilde tæt på Khloé til mediet.

Meget tyder dog på, at den lille dreng ikke bliver det eneste nye medlem af Kardashian-familien i 2018. Ifølge de amerikanske medier får Kim Kardashian og Kanye West parrets tredje barn via en rugemor, mens også Kylie Jenner og Travis Scott bliver forældre. Børnene bliver dog langt fra lige så forgyldt som resten af familien, hvis de kommer til at medvirke i realityserien.

LÆS OGSÅ: WTF! Er Kourtney Kardashian nu også gravid?