Kessler og Maze i 'Vild med dans': Det var et væddemål

De to sportstjerners deltagelse i TV 2-programmet bunder i et gammelt væddemål, afslører de nu.

Til efteråret blænder TV 2 atter op for det populære program 'Vild med dans'. Som det er blevet afsløret, så kan vi se frem til at se to helt store sportsstjerner kaste sig ud i latin og standard - nemlig den titelvindende tidligere bokser Mikkel Kessler og bordtennislegenden Michael Maze.

Men nu afslører de to kommende nydansere Kessler og Maze overfor TV 2, at deres deltagelse skyldes et otte år gammelt væddemål.

- Hvis én af os en dag siger ja til at være med i 'Vild med dans', så skal den anden også sige ja, forklarer de til mediet.

LÆS OGSÅ: Lebbe-Lone giver Linse en lummer gave: Jeg får det stramt med det

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Michael Maze fortæller om den frække post, han har modtaget fra fans

LÆS OGSÅ: Vender Claudia Rex tilbage til ‘Vild med dans’?

40-årige Mikkel Kessler og 37-årige Michael Maze har været tætte venner gennem de sidste 16 år, og gennem flere år har de begge rangeret højt på TV 2's ønskeliste over nydansere.

Men 2019 skulle vise sig at blive året, hvor Michael Maze gjorde alvor af det gamle væddemål. Han blev nemlig ringet op af 'Vild med dans'-folkene og fandt frem til, at han for første gang faktisk havde tiden at give af. Så derfor ringede han til Mikkel Kessler for at huske ham på aftalen.

Mikkel skulle lige vende sin deltagelse med konen Lea Hvidt Kessler, da parret har to børn og en lille ny på vej, men resultatet kender vi alle.

- Jeg blev jo nødt til at holde mit væddemål, griner Mikkel Kessler til TV 2.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Vild med dans’-vinder er tilbage i programmet

I klippet herunder kan du se, da Linse og Didde kæmpede godt og grundigt med Mikkel Kesslers hund i 'Familien fra Bryggen'.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaards datter bliver tv-stjerne