Kendte mindes Sidney: Tak for gode grin

Chok og tristhed præger de mange kommentarer, men også gode minder om den sjove Sidney Lee.

Siden nyheden om Sidney Lees pludselige død har de sociale medier svømmet i søde minder fra andre kendte.

LÆS OGSÅ: Sidney Lee er død

En af dem er Philip May.

- En sand pioner indenfor dansk reality og en sand legende. Tak for de mange gode grin, skriver reality-stjernen på Instagram.

Robinson-fruen Tina Vildbrand har også lagt et opslag op på Instagram, hvor hun til en billedkavalkade med sig selv og Sidney Lee blandt andet skriver.

- Min kære Sidney Lee. Du var noget helt specielt og et mega dejligt stykke menneske, som jeg har kendt siden 2009. Hold nu op, hvor har vi brugt mange timer på at studere tøser og patter.

LÆS OGSÅ: TV 2 fyrer ‘X Factor’-dommer

Sy Lee er klar med en anekdote.

- RIP. Brother Lee, som du altid kaldte mig. Jeg kan ikke forstå det her. Det er ubeskriveligt og uretfærdigt. Du har altid støttet mig og været det rareste menneske og en fantastisk kollega, og den bedste disco-tour partner in crime. Tænk på alle de diskoteker, vi har været forbi sammen. “Brødrene Lee” diskotek tour - et koncept, som vi lavede sammen og alle de dybe samtaler, vi har haft. Du har banet vejen for alle os, der ville lave reality-tv. Jeg vil aldrig glemme dig, legende. Jeg er løbet tør for ord lige nu, skriver Sy Lee på Instagram.

Pernille Nygaard mødte Sidney Lee, da de begge medvirkede i ‘Divaer i junglen’. På Facebook skriver hun blandt andet.
- Jeg er tom for ord. En god ven er blevet til en smuk stjerne på himlen. Jeg var på det tidspunkt selv meget ny i reality-verdenen. Vi ankom til junglen, og da jeg så dig og de andre sjove og skønne deltagere i lufthavnen, tænkte jeg: "Yes, det her kan fandeme kun blive en kæmpe sjov succes og oplevelse". Knaldperlen, Walid Bechara er kortfattet. Han har delt et billede af Sidney Lee i sin story på Instagram, hvor teksten bare lyder ‘RIP - Hvil i fred'.
Paradisebaben Nadja Hansen har også delt et minde, nemlig en sort/hvid video i sin story på Instagram, hvor hun og Sidney Lee spiller på videomaskine. - Hvil i fred, skriver Nadja Hansen på videoen. Chefen for Reality Awards, Kit Nielsen, har delt et billede på Instagram fra den sidste pris-fest, Sidney Lee nåede med til. - Tak for alt, hvad du har været og givet reality-branchen! Du vil blive husket, og savnet vil være stort!  Sender de kærligste tanker til din familie og pårørende, skriver hun på Reality Awards profil. LÆS OGSÅ: Tobias Hamann med i ny musical