Petra Nagel (Foto: Peter Hauerbach)
Petra Nagel (Foto: Peter Hauerbach)

Kendt tv-vært står frem: Det fortryder jeg

På landsdækkende tv er hun kendt for at springe ud i ting, som for de fleste er grænseoverskridende. I dag fortryder hun en ting.

Petra Nagel er kendt for at være hudløst ærlig og bruge sig selv og sin krop i sin journalistik. Det har på rekordtid gjort hende til en af DR3s mest populære tv-værter.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jaffer og Bolette giver råd til den nye Bachelor.... 

Hun er den første dansker, der har født på åbenskærm, og så har hun haft one night stands, fået lavet skønhedsoperationer og delt sine inderste følelser på landsdækkende TV. Det meste er hun stolt af. For hun udleverer sig selv i håb om, at seerne kan spejle sig i hende. Der er dog en ting, som hun fortryder.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'X Factor'-deltager har allerede kæmpe succes i udlandet

I DR-programmet 'Menneskeforsøg' fik hun smurt tyresæd i ansigtet, for at teste, om det havde en rynkereducerende effekt.

- Det var ulækkert. Lige den der, den er træls, fortæller hun om eksperimentet, da hun er gæst i 'Det sidste måltid' på R4dio i fredags.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindere flytter: Endelig har vi fået nøglen

Men dengang var Petra med på den værste, for hun ville ikke ses, som en der havde 'nej'-hatten på.

- Vi var tre værter på 'Menneskeforsøg', og for den ene var der ting, hvor han sagde fra, men det kunne jeg aldrig drømme om. Jeg skulle vise, at jeg ikke var sådan en, der sagde fra, selvom jeg ikke havde turdet eller havde lyst. Jeg var af den klare overbevisning, at jeg ville gerne være lige så sjov og lige så modig som de to unge mænd, der var værter. Hvis jeg skulle have min berettigelse, skulle jeg være frisk. Jeg skulle vise, at jeg sagtens kunne være sej, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Ulla Essendrop syg på direkte tv: Trak ikke vejret