Kendt tv-vært om skilsmissen: Den var helt gal

Cecilie Frøkjær åbner op om en svær tid efter skilsmissen.

I et ærligt interview med ugebladet Hendes Verden fortæller tv-vært Cecilie Frøkjær, at hun har været ved at miste vejgrebet, da hun blev skilt fra radiovært Lars Daneskov tilbage i 2008.

– Vi var enige om skilsmissen, og det var ganske udramatisk, men der er meget logistik, når du har et job, hvor du skal stå op klokken fire om morgenen, forklarer 51-årlige Cecilie, der på det tidspunkt havde været ansat 12 år på 'Go' Morgen Danmark'.

LÆS OGSÅ: Afsløring! Dét vidste du ikke om Janni Ree

For at det kunne lade sig gøre, havde Cecilie ansat en reservebedste, der i nattens mørke cyklede fra Nørrebro for at aflevere hendes børn i skole.

– Mine børn var – ligesom jeg – kede af det, og det var langt fra ideelt at have et job, hvor jeg skulle forlade matriklen midt om natten. Det var en daglig prøvelse at skulle sidde og være smilende på morgen-tv, samtidig med at jeg havde følelsen af, at alting faldt ned af hylden bagved mig, fortæller tv-værten, hvis børn Mikkel og Sara i dag er henholdsvis 17 og 14 år.

LÆS OGSÅ: Remee afslører stor hemmelighed: Er i dialog med universet

Særligt en episode, hvor klappen gik ned for rullende kameraer, og Cecilie måtte stikke sine talekort til medvært Morten Resen, der herefter tog over, fik tv-værten til at handle.

– Så ved man godt, at den er gal. Kort efter sagde jeg op, lyder det fra Cecilie, der i 2009 forlod sit faste job, og den dag i dag stadig arbejder som selvstændig.

LÆS OGSÅ: Tina Lund indrømmer: Jeg har reklameret for ting, jeg ikke kunne stå inde for