Kendt sangerinde frygter ny bog

Jennifer Lopez er klar med en selvbiografi, der bærer den engelske titel "True Love".

Det vil formentlig være svært for de fleste at dele sine inderste tanker med tusindvis af mennesker. Ikke desto mindre er det præcis, hvad sangerinden Jennifer Lopez har besluttet sig for.

- Selv i dag tænker jeg: "Har jeg lyst til, at denne bog skal komme ud?". Jeg har virkelig tænkt mig godt om og bedt meget, for jeg vil ikke have, at bogen bliver misforstået, siger Lopez til People Magazine.

LÆS OGSÅ: McIlroy får kolde fødder: Dropper bryllup med Wozniacki

Skriver om sit kærlighedsliv

I en selvbiografi, som bærer den engelske titel "True Love" og udkommer til oktober, vil sangerinden fortælle offentligheden om sit liv og måske allermest om sit kærlighedsliv.

- Det sjove er, at det begyndte som en dagbog, da jeg var på turné. Og mens jeg skrev den, blev jeg klar over, at jeg var i gang med at skrive en bog, fortæller Lopez.

Sangerinden mener selv, at hendes fans muligvis bliver overraskede over, hvad bogen beretter om hendes brud med sangeren Marc Anthony, som hun var gift med i otte år og har to børn med.

Jennifer Lopez brød igennem med singlen "If You Had My Love" i 1999, og har solgt millioner af plader på verdensplan siden. Desuden har Lopez medvirket i adskillige film.

LÆS OGSÅ: Superstjerne lykkelig over brystoperation

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.