Kendt sangerinde bliver mobbet med sin vægt

Mor og sangerinde Kelly Clarkson bekymrer sig ikke over de mennesker, der kalder hende tyk efter fødslen af datteren River Rose.

De fleste kvinder ved, at man ikke kan undgå at tage på i vægt, når man er gravid. Men det er ikke alle, der ser det sådan. Særligt ikke når man så er en offentlig person og hele tiden bliver konfronteret med sit ydre.

- Jeg er fantastisk.

Det fastslår Kelly Clarkson, efter at være blevet konfronteret med ikke at have smidt sin babyvægt efter fødslen af datteren River Rose i juni sidste år.

Den 32-årige sangerinde og 'American Idol'-vinder blev spurgt ind til de få Twitter-beskeder, der tikkede ind efter hendes optræden i talkshowet 'Graham Norton Live', hvor der blev skrevet, om Clarkson mon havde spist alle sine korsangere.

Kendt skuespiller chokerer: Jeg har en depression

Ligeglad med hvad folk tænker

Det skete i forbindelse med et interview med magasinet Heat.

- Det er fordi, de ikke kender mig. Jeg er fantastisk. Det genererer mig ikke, det er en fri verden. Sig, hvad du vil, siger den texanske sangerinde i interviewet og fortsætter:

- Jeg har aldrig bekymret mig over, hvad folk tænker. For mig handler det om, om jeg er glad, selvsikker og har det godt - det har altid været min ting, siger Clarkson, der er gift og fik datteren River Rose med talentmanageren Brandon Blackstock, og understreger:.

- Og særligt efter at jeg har stiftet familie, søger jeg ikke nogens accept.

Clarkson vandt første sæson af den populære sangkonkurrence 'American Idols' i 2002 og har siden fortsat sin musikalske succes. Hun har solgt mere end 20 millioner albums og har vundet musikverdenens fineste pris, Grammyen.

LÆS OGSÅ: Scarlett Johanssons pigeband sagsøgt

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.