Kendt reality-stjerne med i ‘True Love’

Det første datingprogram gik ikke som håbet for Casper. Nu har han i stedet kastet sig ud i 'True Love' i jagten på kærlighed.

Sidst vi så Casper, var han på en ultra akavet date i programmet 'Date mig i et døgn'. Dengang viste det sig, at hans date tidligere havde været sammen med hans bror, så det endte ikke helt, som Casper måske havde håbet.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Bettina: Her har du set hende før

Nu skal han være med i det nye danske datingprogram 'True Love', og denne gang dukker der forhåbentlig ikke nogle spøgelser op fra Caspers fortid i den toscanske villa. Casper tror i hvert fald selv på, at det bliver anderledes denne gang.

- Man er i en større gruppe, og man er dernede længere tid ad gangen og har mere tid til at lære hinanden at kende. Man kan nå at slappe mere af i det, i modsætning til 'Date mig i et døgn', der var relativt kort tid. Der når man ikke at slappe af i det og give helt slip. Men når man som i 'True Love' er der i længere tid, så kan man kan bedre koncentrere sig om alt. Selvfølgelig er man i starten lidt usikker, men jeg tror, at lige pludselig slipper man den kontrol, forklarede han, da Realityportalen snakkede med ham, kort før deltagerne indtog villaen i Italien tilbage i juni.

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzner i retten: Det er meget ubehageligt

Artiklen fortsætter under videoen...

LÆS OGSÅ: CHOK: Derfor ligner Line Maria en, der har været oppe at slås

Den 29-årige single har nu to datingprogrammer på sit CV i jagten på kærlighed, og han mener, at programmerne er et godt sted at lede efter den.

- Det kan noget andet end fx de populære datingapps derhjemme. I datingprogrammer er der ikke telefoner eller en hverdag, der forstyrrer. Det gør, at man kan fordybe sig i hinanden og lære hinanden at kende på både godt og ondt, fordi man kommer så tæt på hinanden. Jeg har gode erfaringer med, at man kan komme tæt på hinanden på en anderledes måde i sådan et program, end man kan derhjemme, forklarer Casper.

LÆS OGSÅ: Nyt tv-program: Fra 'Vild med dans' til 'Vild med håndbold'

Casper har nogle dårlig datingvaner, han forsøger at bryde med, og her er et datingprogram også en god måde at komme af med dem på.

- Jeg har en tendens til at dømme folk efter udseendet først. Så jeg tror, at det her kan ændre den måde, jeg er vant til at date på. Derhjemme kan man hurtigt se hinandens fejl. Men det tager noget tid for en person at åbne sig op, så dét at man har så meget tid sammen her, gør det nemmere at fjerne de barrierer, man umiddelbart har. Her finder man hurtigt ud af, at et førstehåndsindtryk sagtens kan ændre sig, fortæller Casper.

LÆS OGSÅ: Jasmin indrømmer: Har aldrig grinet så meget som med Kevin

Den unge fyr fra Aarhus ser det som noget positivt, at der flytter en løgndetektor med ind i 'True Love'-villaen, som har til opgave at teste deltagernes følelser.

- Før i tiden prøvede jeg at lyve for at give det bedste indtryk af mig selv, men med tiden har jeg lært, at man kommer meget længere med ærlighed. Den eneste udfordring er, at hvis jeg synes, noget er træls, så er det svært for mig at konfrontere folk med det. Så kan jeg godt finde på at lukke det inde. Men jeg bliver bedre og bedre med tiden, lyder det fra reality-deltageren.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-hunk har fundet sit livs kærlighed

Rikke og Casper i 'Date mig i et døgn' (Foto: Discovery Networks Danmark)
Rikke og Casper i 'Date mig i et døgn' (Foto: Discovery Networks Danmark)

LÆS OGSÅ: Mødte hinanden til Reality Awards: I dag er de kærester