Kendt reality-babe anklagede sin mand for vold: Nu svarer han igen

I går blev han beskyldt for at være voldelig, og nu svarer han igen.

Tilbage i september kom det frem,  at ‘Jersey Shore’-stjernen Jenni ‘JWoww’ Farley havde søgt om skilsmisse efter tre års ægteskab med sin mand, Roger Matthews. På daværende tidspunkt fremgik det af skilsmissebegæringen, at ægteskabet længe havde været dårligt, men Roger slog fast på sin Instagram, at han ville kæmpe for at vinde sin kone tilbage.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører vild nyhed: Køber sig ind i tøjbutik

I går kunne TMZ dog berette om, at Roger langt fra er lykkedes med at vinde JWoww tilbage. I december fik hun et midlertidigt polititilhold mod Roger, og TMZ skriver, at JWoww beskylder ham for at have været voldelig flere gange i løbet af deres forhold. JWoww har sammen med beskyldningerne lagt en video på nettet, der angiveligt viser Roger kaste hende hårdt mod gulvet.

Nu svarer Roger igen på beskyldningerne, skriver TMZ. I en Instagram-video nægter Roger dét, JWoww hævder, og så siger han, at han ønsker at løse problemerne i retten. Derudover siger han, at han ikke vil stoppe med at kæmpe for forældremyndigheden over parrets to børn.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise om ekskæresten: Vi ventede et halvt år, før vi havde sex

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre 'De unge mødre' tale ud om voldelige forhold.

Roger har samtidig postet et brev på sin Instagram, som hans juridiske team har sendt afsted til en dommer. TMZ har fået bekræftet, at brevet er indleveret til retten, og i brevet hævdes det, at JWoww har overtrådt et polititilhold, som Roger har mod hende, hovedsageligt ved at chikanere ham, og derudover kalder hans advokater JWowws bekyldninger for "en online mobbekampagne, som både er chikanerende, intimiderende og som bringer ham i forlegenhed", skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film

Vil have JWoww mentalundersøgt

Men det slutter slet ikke der, for Rogers juridiske team beder i brevet om at få gennemført en mental undersøgelse af JWoww, fordi de mener, at hendes adfærd minder om adfærden hos en person med personlighedsforstyrrelse med narcissistiske tendenser.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde scorede sin chef på McDonalds

Rogers juridiske team fortæller til TMZ, at JWoww reagerer, fordi Roger afviste forligsforslag, hun for nyligt udbød. Roger vendte tilbage med ét, han mente var fair, men hun var tydeligvis ikke med på hans vilkår. Rogers advokater fortæller ligeledes til TMZ, at Roger er en god far, og at hun har anerkedt det mange gange tidligere. Med hensyn til beskyldningerne om vold i hjemme, vil advokaterne først gennemgå videoen, før de kommenterer på beskyldningerne.

Det lader altså ikke til, at hverken JWoww eller Roger har i sinde at gøre skilsmissen nemmere for den modsatte part, og nu på tiden vise, hvor det alting ender.

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning

Du kan læse resten af TMZ's artikel HER, og så kan du se videoen er Roger herunder: