Kendt housewife slår tilbage: Hun var selv fuld hver aften

En ny sæson af 'The Real Housewives Utimate Girls Trip: Ex Wives Club' har premiere. Og der er allerede godt gang i dramamøllen.

Fans af Real Housewives franchisen kender med garanti Dorina Medley. Hun var en af de stærke karakterer i 'Real Housewives of New York', hvor hun gjorde sig bemærket med sine skarpe kommentarer og sit frembrusende sind.

LÆS OGSÅ: Chokeret deltager om det nye 'Paradise': Jeg føler mig snydt

I 2020 blev hun dog fyret. Ifølge flere udenlandske medier skete fyringen, fordi hun blev for voldsom, når hun drak. Men nu er hun tilbage - denne gang i et ny sæson af 'The Real Housewives Utimate Girls Trip: Ex Wives Club', som i dag har premiere.

Dorinda Medley (Foto: Jason Mendez/Getty Images)
Dorinda Medley (Foto: Jason Mendez/Getty Images)

Og ingen sæson af 'Real Housewives' uden massivt drama.

Realityportalen har fået mulighed for at snakke med den garvede reality-diva om noget af det drama, der udspiller i sæsonen, hvor de otte kvinder bor i Dorinda ikoniske hjem Bluestone Manor.

LÆS OGSÅ: CHOK: Bro og Jasmin sammen igen

- Jeg har aldrig været vært for otte mennesker i i otte dage. Det var meget mere udmattende, end jeg havde forventet. Men med lidt alkohol og de rette mennesker, så ender man på den rigtige hylde, siger hun smilende til Realityportalen.

Men det lader ikke til, at alkoholen har været roden til al godt. En af de andre husmødre, Brandi Glanville, som er kendt fra 'Real Housewives of Beverly Hills', har efter optagelserne udtalt, at Dorinda er ondskabsfuld, når hun drikker, og at hun bedre kan lide den ædru udgave af reality-stjernen. Men det giver Dorinda ikke meget for, da Realityportalen spørger ind til kommentaren.

LÆS OGSÅ: Gustav og kæresten i lykkerus: Udvider familien

- Det er en interessant kommentar, for Brandi var selv fuld hver aften (under optagelserne, red.). Men det kommer I også til at se i sæsonen, siger hun og tilføjer:

- Det er, som om folk bare skal gå efter værten.

Brandi Glanville er tidligere blevet beskyldt for selv at have alkoholproblemer. Det har blandt andet været et tema, dengang hun optrådte i 'Real Housewives of Beverly Hills'. Brandi selv har også indrømmet i et reunion-afsnit af 'Real Housewives', at hun bruger alkohol som hjælp, når hun har det dårligt.

- Læner jeg mig op af alkohol, når jeg er deprimeret eller har det sjovt? Ja. Men jeg tager ikke kokain på badeværelset, eller ryger pot i min bil. Jeg elsker min vin, og det er det, sagde hun i reunion-afsnittet.

LÆS OGSÅ: Ulven Peter dater kendis

Ikoniske rammer

Det er Dorinda Medleys kendte hjem Bluestone Manor, der dammer rammerne for de otte meget forskellige og bemærkelsesværdige kvinder, der medvirker i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om forholdet til Oliver

- Da jeg blev sat på pause (fra 'real Housewives of New York), var det ikke kun mig, men også Blue Stone Manor (hendes ikoniske hjem), der blev sat på pause, siger hun til Realityportalen og fortsætter:

- Vi er været meget igennem med covid-19, så folk har brug for at se noget sjovt, genkendeligt og old school. Det er Bluestone Manor. Så det jeg blev spurgt, var jeg meget begejstret.

Men selvom Dorinda glædede sig til at åbne dørene for et hold husmødre med attitude, så er det ikke alle, der var lige tilfredse med lokationen.

LÆS OGSÅ: Ups! ‘Bachelor’-Victoria i kæmpe brøler

En af de andre kvinder, Vicki Gunvalson, kendt fra 'Real Housewives of Orange County', har efterfølgende være ude med riven og har fortalt, at hun kedede sig, imens hun opholdt sig i Bluestone Manor, og at der intet var at foretage sig, da de optog til realityserien.

Kvindernes fejde kører stadig, og det kan være svært at holde hoved og hale i, hvad der sker. Men da Realityportalen snakker med Dorinda, forklarer hun:

- Jeg har fået nogle sms'er  Vicki, som jeg bare har ladet ligget. Men det er min forpligtelse at kommentere, når snakker om mit smukke hjem. Jeg lader den lægge der, siger hun og hentyder blandt andet til en tidligere udtalelse, der tydeligt var ment som et stikpille til Vicki.

LÆS OGSÅ: Delte video af sin søn: Nu mærker hun konsekvensen

- Folk, der ikke selv har god smag, kan heller ikke forstå god smag, slog Dorinda fast.

Der er garanti for masser af drama i den nye sæson af 'The Real Housewives Utimate Girls Trip: Ex Wives Club', som du kan se på streamingtjenesten Hayu.

LÆS OGSÅ: Vandt 250.000 i reality-program: Nu giver de pengene væk