Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

Soeren le Schmidt og Nikoline havde planlagt et hemmeligt bryllup, og før barnedåben fik gæsterne sig lidt af en overraskelse.

Der var sendt indbydelser ud til barnedåb i en af Københavns smukkeste kirker, Marmorkirken, da designeren Soeren le Schmidt og makeupartisten Nikoline Skaarup skulle døbe tvillingerne Mio og Marlon lørdag eftermiddag.

Artiklen fortsættes under videoen fra Soeren og Nikolines bryllup... 

LÆS OGSÅ: Kia jubler: Han elsker mig

Men da kirkedøren gik op, kom der i allerbedste modeshowstil en lille flok bærende på de to drenge forrest, og bagved gik Soeren og Nikoline, og Nikoline bar slør til sin hvide suit med åben ryg, designet af gemalen.

Parrets venner brød ud i en spontan jublen, høje råb, hvin og klappen, da det gik op for dem, at det også var et bryllup.

Artiklen fortsættes under videoen fra Soeren og Nikolines bryllup... 

- Det har været en kæmpe hemmelighed, ingen har vidst noget, sagde en storsmilende Soeren Le Schmidt, 33, da parret efter både vielse og dåb kom ud af Marmorkirken med hver sin tvilling på armen.

- Det har ikke været nemt, men fordi drengene skulle døbes, så har det været dét, der har været fokus på, sagde Nikoline Skaarup, 26, som ikke havde noget imod at skulle dele opmærksomheden med sine sønner på sin bryllupsdag.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe har købt en hybridbil: Klimavenlig luksus

- Det drejer sig altid om dem. De er det vigtigste, sagde den lykkelige mor og nu også hustru.

Og Soeren, der ellers er vant til at være i spotlyset til sine egne modeshows og som model foran kameraet, lagde stor vægt på, at det var tvillingernes dåb, som skulle være i fokus, ikke parrets vielse.

- Det har været rart, at det har været Marlon og Mio, der har kunne tage det meste af opmærksomheden. Vi kunne godt tænke os at tage røven på alle vores venner og familie, og man kunne bare se folks reaktioner, da vi kom ind. Det var ubetaleligt. Folk hvinede, græd og skreg. Det var så dejligt, sagde Soeren grinende.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-dommer indrømmer: Jeg burde have corona lige nu

Bryllupsfest udskudt

Parret havde valgt fire folkekendte salmer med ”Op al den ting som Gud har gjort”, ”Du som har tændt millioner af stjerner”, ”Sov sødt, barnlille” og ”Den signede dag”. Efter en kort vielse af Soeren og Nikoline, gik hele det store hold af tvillingernes gudforældre og fædre til døbefonten til en nogen utilfreds skrigen fra Mio, og det fik præsten til at sige, at han forstod et vink om at komme til sagen.

Marlon tog hele seancen i stiv arm, og han blev døbt først.

- Det er aldrig til at vide hvilken vej, det bærer med de to. Men den lille mand var sulten, og det gjorde ham utilfreds, forklarede Soeren bagefter om sin ulykkelige søn, der dog hurtigt faldt til ro på sin fars arm.

LÆS OGSÅ: WOW! Så mange penge har Bendtner tabt på huset

Coronaen har lagt en dæmper på festlighederne, så efter vielse og dåb, var det kun de allernærmeste, der skulle fejre firkløveret.

- Vi skulle have holdt en kæmpe fest, men vi udskyder det og holder en kæmpe et-års fødseldags til sommer i stedet. Så i dag bliver det bare en stille og rolig middag med vores forældre og søskende, fortalte brudeparret, inden de pakkede dagens hovedpersoner ned i deres klapvogn.

I HER&NU på onsdag kan du se kendisgæsterne til Soeren le Schmidt og Nikoline Skaarups store dag.