Kendispar afslører: Vi er kærester

Parret bekræfter nu, at de er mere end blot venner.

Skuespiller Nicolaj Kopernikus bekræfter forhold til den 13 år yngre vejr-vært Sara Maria Franch-Mærkedahl, det skriver B.T.

Parret har været set sammen tidligere, men har føjet samtalen væk ved at sige, de er venner, men nu har de altså fået en anden titel.

- Ja, vi er kærester, lyder det fra Nicolaj Kopernikus til B.T. Parret har dog ikke yderligere kommentar om forholdet.

LÆS OGSÅ: Kendispar skal være forældre: Afslører kønnet

Heller ikke til aftenens premiere på filmen 'Rose' med Sofie Gråbøl i hovedrollen, hvor parret kom på den røde løber sammen i Imperial i København, var der yderligere kommentarer at hente.

Hvor længe har i været sammen? Blev der blandt andet spurgt blandt de fremmødte journalister til aftenens premiere.

- Længe nok til, at vi står her, svarede Sara Maria, og parret forsvandt ind i biografen.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler om at være mor til to: Ingen tid til mig

Både Nicolaj og Sara Maria har tidligere udfoldet sig i TV 2-programmet 'Vild med dans', men mens Nicolaj var med i sæson otte i 2011, hvor han dansede med Viktoria Franova, så var Sara Maria med i sæson 11 i 2014, hvor hun vandt programmet med Silas Holst.

Kort efter Sara Maria var med i 'Vild med dans', blev hun skilt fra manden Bo, som hun har pigerne Kastanje og Vega med.

LÆS OGSÅ: Marianne efter 'Luksusfælden': Rejser til USA

Også Nicolaj Kopernikus har børn fra et tidligere forhold. Efter 24 års ægteskab blev Nikolaj i 2020 skilt fra koreografen Birgitte Næss-Schmidt, som han har børnene Louis, Mollie og Roberta med.

LÆS OGSÅ: Stine afslører: Har fundet brudekjolen