Kendispar afslører børneplaner

Parret er enige om, hvordan deres fremtid med børn ser ud.

29-årige Sæþór Kristínsson og 44-årige Thomas Evers Poulsen har været kærester siden august 2015, og de er ret enige om, hvordan deres fremtid ser ud, når det gælder børn og bryllup. De elsker begge to børn, men de er også enige om, at de er omgivet af rigeligt med børn og ikke behøver endnu flere.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Thomas og Mascha fortæller om Maschas migræneanfald før 'Vild med dans'... 

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne i jubel: Flytter sammen med manden igen

Det gør Thomas Evers Poulsen klart i en spørgerunde på Instagram.

- Nej, vi skal ikke have flere børn. SæÞór har jo Gloria. Og jeg har blandt andet en niece dér og to yderligere, så vi har så mange børn omkring os, siger han, og filmer over på den ene af sine tre niecer.

Sæþórs datter, 9-årige Gloria, har de hos dem hver anden uge, og 'Vild med dans'-stjernen har kendt hende i over seks år. Derfor har han naturligvis fået et meget stærkt bånd til hende.

- Jeg elsker hende jo, som om hun var min egen. Det der med, når man kommer hjem fra arbejde, og hun er kommet i seng - og bare kigge på hende, der ligger og sover. Det synes jeg er noget af det mest magiske, siger Thomas.

LÆS OGSÅ: Elvira forklarer forhold til Nicklas Bendtner

Bryllup i fremtiden?

Når det så kommer til spørgsmålet om et ægteskab i fremtiden, er svaret ikke helt så afvisende.

– Det kræver, at en af os falder på knæ, og det bliver ikke mig. Vi må se, hvad fremtiden bringer. Ægteskab i den klassiske forstand er ikke vigtigt for mig, men hvis Thomas vil, gør jeg det da gerne – som hvid brud, har SæÞór tidligere udtalt.

Udover at de med 'Den store bagedyst' og 'Vild med dans' begge har deltaget i et underholdningsprogram, har parret også det til fælles, at de begge to har vundet 'Bagedysten'. For Thomas Evers Poulsens vedkommende, var det i 2012, at han vandt 'Den store julebagedyst', mens det ikke er nogen hemmelighed, at Sæþórs bageevner rækker en smule længere - blandt andet til at han i 2021 vandt 'Den store bagedyst'.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her frier han til 'Vild med dans'-stjerne