Keld bekymret for Hilda efter hemmelig behandling

Keld Heick Støtter sin kone, men han kan også mærke, at det tager på kræfterne, og særligt Hildas ryg skaber bekymring.

Keld Heick er Hildas trofaste støtte i 'Vild med dans' studiet, hvor han fredag efter fredag sidder klar til at heppe sin kone videre, og i aften er ingen undtagelse. Keld er, som han selv beskriver det, "dødhamrende stolt" af Hilda, men der er også en ting, der bekymrer ham.

Da Hilda startede med at øve til 'Vild med dans' fik hun problemer med ryggen, og hun har i al hemmelighed været i behandling hos en behandler fra 'Vild med dans', som med elektrochok har fået styr på Hildas ryg igen, dog er der trin, som Hilda må undvære.

LÆS OGSÅ: Janus Bakrawi og Karina Frimodt ude af 'Vild med dans'

- Hun har sagt til Michael, at han ikke må løfte hende, for hun kan godt mærke, at når han begynder på det der (løft red.), så er den gal igen med ryggen. Ellers har hun ingenting - fødder har det fint, benene har det fint, og alt har det ellers fint, men hun er træt, fortæller Keld og uddyber:

- Hun er glad, men træt. Når hun har været ude en hel dag, så kommer hun hjem og er fuldstændig flad. Også fordi, hun gerne vil prøve noget af det, som de unge også gør og må så opgive til sidst, fordi hun er tappet for kræfter, fortæller Keld Heick forud for aftenens 'Vild med dans' show.

LÆS OGSÅ: Mie og Wafande forklarer: Venskabet har udviklet sig

Stemmer stadig på Hilda

Selvom Keld gerne vil have sin kone hjem, så hverdagen og den normale tilværelse igen kan nydes, så ønsker han hende det bedste i konkurrencen.

- Jeg vakler lidt, og jeg stemmer nok på hende i dag igen alligevel, selvom jeg havde svoret, jeg ikke ville gøre det, så gør jeg det nok alligevel, fortæller Keld stolt af sin kone, Hilda, som indtil videre har tabt 6,5 kilo, siden hun begyndte at danse med Michael Olesen.

LÆS OGSÅ: Keld og Hildas vilde vægttab: Vi har tabt over 10 kilo

Hilda er i aften klædt ud som en sød klovn (Foto: Henrik R. Petersen)
Hilda er i aften klædt ud som en sød klovn (Foto: Henrik R. Petersen)