Foto: TV3
Foto: TV3

Kay overvejer botox

I realityverdenen er det svært at undgå ikke at skulle tage stilling til silikone, restylane, botox og alle de andre skønhedsfremmende midler. Kay har før givet udtryk for sin fascination af silikone, og overvejer selv at få botox.

Singlen Kay, som er kendt fra 'For lækker til love' og sit korte ophold på 'Paradise Hotel', er ikke bleg for at indrømme, hvad hans holdning er til skønhedskorrektioner. Den kække single har før afsløret, at han er vild med silikonebryster. Selv om Kay endnu ikke selv har været under sprøjte eller kniv, overvejer han en omgang botox, hvis det bliver nødvendigt.

- Hvis jeg en dag synes, at jeg har mange bekymringsrynker i panden, kunne jeg godt finde på at få lavet botox. Hvis jeg ser træls ud, vil jeg gøre det. Det er også fordi, det er nemt at få lavet, siger Kay.

For Kay er skønhedskorrektioner en kæmpe mulighed for folk som er trætte af deres udseende.

- Jeg synes, det er fantastisk, at man har muligheden for at få ændret små ting, hvis folk er trætte af ting ved deres udseende. Hvis det er noget folk er kede af, så er det helt ok, siger han.

Udover silikonen i brysterne, som Kay sværger til, er andre skønhedkorrektioner ikke vigtige for Kay.

- Det er primært silikonebryster,  det er vigtige for mig. Om hun vil have lavet andet, altså botox osv, så er det okay. Jeg synes det er cool nok, hvis man har et par rynker, man lige vil have gjort noget ved, men det er ikke et must, pointerer Kay.

LÆS OGSÅ: Kay: bryster er vigtigere end hjerne

Der er grænser

Selv om Kay ser mange muligheder i botox og silikone, og selv overevejer botox, synes han, at der er grænser for, hvor meget man bør ændre. For Kay stopper det ved botox.

- Sådan noget som at få lavet om på øre, næse og sådan nogle vilde ting ,kunne jeg ikke finde på. Jeg synes virkelig, der skal være grund til at få lavet store ting. Jeg ville være bange for at det gik galt. Der er altid risiko ved at få lavet de ting, siger Kay.

Og selv hos Kay, er der da også grænser for, hvor meget der skal sprøjtes ind af botox, restylane og silikone.

- Grænsen er nået, hvis man får stoppet alt for meget i sine læber. Der er grænser for alting, det kan selv jeg også se. Det er der, hvor man kan se, det der er helt galt. Man skal ikke have lavet noget, hvis det virkelig ikke er nødvendigt, siger Kay.

Kay kan desuden opleves i det nye realityprogram 'For lækker til KBH', som bliver vist til efteråret på TV3.

LÆS OGSÅ: Ny sæson af ‘For lækker til love’?

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.