Kay lancerer 'Små fødder, store nødder'

Kay kan ikke fordrage store fødder og små nødder, og det statement kommer nu på tryk.

'Små fødder, store nødder'. Sådan lyder Kays motto, som han netop har fået trykt på to demo-tanktops. Den kræsne singlefyr er netop nu i gang med optagelserne til 'For lækker til KBH', og der har han fyret mottoet af.

- Det er en ide, jeg har haft længe. Jeg har altid gerne villet lave mit eget tøj. 'Små fødder, store nødder'-mottoet blev sagt under optagelserne til 'For lækker til KBH', og så tænkte jeg, hvorfor ikke få det trykt, fortæller Kay til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Gustav er 'For lækker til KBH'

Troede det ville udløse klø

Natten til fredag havde Kay en demo-version af tanktoppen på i byen, og reaktionerne var overvældende, selv om den selvsikre fyr havde været lidt betænksom ved teksten.

- Det var jo halvt for sjov, men så tog jeg den på i byen, og folk var helt vilde med den - jeg havde troet, at jeg ville få klø, erkender han kækt.

Også på Facebook har reaktionerne været positive.

- Reaktionerne har været helt overvældende både fra drenge og piger.

LÆS OGSÅ: Gustav truet på livet af homohadere

Vil ud med kærlighed

Selv om tanktoppen kan syne provokerende, så er det langt fra hensigten, ligesom Kay heller ikke gør det for at tjene penge.

- Jeg gør det ikke for at tjene penge, men for at komme ud med kærlighed. Derfor er der også lavet et hjerte, fordi jeg ikke vil nogen noget ondt, slår han fast.

Prisen på tanktoppen er endnu ikke fastsat, men han lover, at prisen kommer til at lægge på maksimun 200-300 kroner.

- Det kommer an på, hvem der skal hjælpe med at sælge. Men jeg vil hellere sælge dem til 150 end 300, siger han og tilføjer, at mærket selvfølgelig kommer til at hedde 'Kay'.

LÆS OGSÅ: Kay overvejer botox

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.