Foto: TV3
Foto: TV3

Kay fra ’For Lækker til KBH’: Åbner hot natklub

Kay er tosset med fester og damer, derfor er det også oplagt, at den kække reality-fyr skal stå i spidsen for et nyt diskotek i hjembyen Randers.

Kay elsker som bekendt fest og damer, men samtidigt er den 29-årige party-gut også en ambitiøs forretningsmand, som i forvejen er indehaver af firmaet ’Kenneth’s Gulvservice’, og nu også samarbejdspartner af diskoteket ’Rocksann Upstairs’, som snart skifter navn til ’Kay’s Upstairs’.

-Jeg havde et møde med ejeren i mandags, og så gik det ellers hurtigt, fortæller Kay om overtagelsen af diskoteket, som dog tilføjer at han ikke har købt diskoteket som sådan:

-Altså jeg har jo ikke købt bygningen, det er jo en 4-etagers bygning, fortæller Kay, som altså nærmere er en slags samarbejdspartner eller medejer af diskoteket ’Kay’s Upstairs’. Uanset titlen, er det i hvert fald helt sikkert, at den altid festlige og iderige Kay kommer til at stå for en række fede events.

LÆS OGSÅ: Realitystjerner til Anti aging-messe: Sådan holder vi os lækre

Glæd Jer!

-Diskoteket er det største og fedeste diskotek i Randers, lyder det entusiastisk fra Kay, som fortsætter:

-Selve bygningen består af fire etager:  her er både restaurant, selskabslokale, diskotek og VIP-Lounge, og Kay skal styre diskoteket og loungen. Kay tilføjer desuden:

-Det blev renoveret for kun tre år siden, så det er super nyt og flot, så det kan kun blive fedt’, konstaterer Kay, som glæder sig meget til at komme rigtigt i gang.

Den friske og ambitiøse jyde har nemlig masser af ideer, og hvis der er noget Kay er god til, så er det at føre sine ideer ud i livet. Den altid selvsikre Kay lover desuden, at han vil sørge for at lave en masse fede events, og han vil naturligvis bringe en masse reality -kendisser til Randers’ fedeste natklub.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Daniel kysser med Amalie

Reality-Julefrokost

Det er endnu ikke helt sikkert, hvornår Kay officielt overtager diskoteket, men det bliver i løbet af november. Det første event er dog arrangeret.

- Det bliver så vildt, forsikrer en meget spændt  Kay, før han overhovedet har røbet, hvad det er, der bliver så vildt.

-Der kommer 15 realitystjerner og besøger mig på mit landsted, fortæller den stolte jyde, som glæder sig til at vise sit ’landsted’ og sin elskede by, Randers, til reality-vennerne, som hovedsageligt kommer fra København.

-Herefter bliver vi alle hentet i limousiner, hvor vi skal køre rundt i Randers by i en time, og til sidst bliver vi sat af lige ved den røde løber til diskoteket. Vi skal så op i VIP-loungen og spise og drikke i nogle timer, indtil diskoteket åbner for alle gæster. Og her opfordrer Kay alle til at komme.

-Der vil være mulighed for at få autografer og for at få taget billeder med os realitystjerner, lover Kay, som desuden løfter sløret for endnu et par overraskelser for den 30. november.

-Panda skal være DJ, og Rasmus Nielsen (kendt fra 'X-Factor') spiller live musik. Derudover fortæller Kay, at af vennerne fra ’For lækker til KBH’ kommer: Line, Panda og Daniel. Men Gustav og Rikke kunne desværre ikke komme, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Amalie scorer Scott fra ‘Geordie Shore’

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.