Foto: TV3
Foto: TV3

Kay: bryster er vigtigere end hjerne

I aftenens afsnit af ‘For lækker til love’ har Kay besøg af sin mor før sin date. Kay og hans mor er uenige om, hvad en pige bør indeholde.

Kay får i aften hjælp til maden af sin mor, inden han skal invitere den smukke model Natalie på anden date. Under middagsforberedelserne bliver Kay sat på plads af sin mor, som synes det er vigtigt, at Kay finder en pige, der har noget mellem ørerne.

Kay er dog ikke helt enig med sin mor. Hvis Kay skal vælge, kommer brysterne nemlig i første række, og Natalie lever ikke helt op til Kays forventninger på det punkt.

- Brysterne skal vi bare have lavet i en fart, så er vi på vej vil jeg sige, men også kun på vej. Husk på, at hun bruger størrelse 39 i sko, siger Kay med et smil til Realityportalen.dk.

Se videoen, hvor Kay bliver sat på plads af sin mor, som altså ikke kan se vigtigheden i store bryster, herunder:

LÆS OGSÅ: Julie afviser bryllups-planer: Jeg skal ikke giftes

Flotte bryster er vigtigere

Kay, der i programmet er kendt som brystmanden, vil til hver en tid vælg brysterne frem for en pige med noget mellem ørerne, men kan da sagtens forstå sin mors budskab.

- Min mor har da ret i, at hun også skal have noget mellem ørerne. Derfor skal jeg også have en pige, som kan være selvstændig, så jeg ikke skal holde hende i hånden hele tiden. Så kort og godt en pige som kan være selvstændig og kan tænke selv, forklarer Kay.

Hvordan Kays anden date med Natalie går, kan du se i aftenens program kl. 21.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Glimtet i øjet kunne ikke køre den hjem for Kay

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.