Foto: Privat
Foto: Privat

Katrine Görandt: 'Robinson Ekspeditionen' bliver ekstrem

Forrige års 'Robinson'-deltager, Katrine, spår, at dette års 'Robinson Ekspedition' bliver vild omgang. Selv har TV3 udtalt, at det bliver den hårdeste omgang nogensinde.

Optagelserne til dette års omgang af 'Robinson Ekspeditionen 2013' er netop gået i gang, og de gamle deltagere er flittige til at kommentere på den kommende sæson. Og Katrine Görandt, der var med i den seneste sæson, hvor multitalentet Hugo vandt, har en helt klar mening om, hvordan sæsonen bliver.

- Sæsonen i år er "Back to Basics". Jeg kan slet ikke forestille mig, at de får serveret mindre mad, og at Jacob Keldberg skal råbe mere hysterisk, end han tidligere har gjort. Men det bliver uden tvivl vildt, siger Katrine til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Se de nye 'Robinson' deltagere 

Ved ikke om, hun kunne klare endnu en sæson

Selv om den tidligere øboer var glad for sin deltagelse, kan hun sagtens forestille sig, at det blive hårdere.

- Vi fik masser af mad og sæsonen var meget eventyrinspireret. Der var meget "udenomshalløj". Men når det er sagt, er det svært at sige, om jeg kunne klare det hårdere, end det var, da jeg deltog. Men jeg ville deltage igen uden tøven, udtaler hun.

- Jeg tror, det kommer til at handle om overlevelse i år. Man vinder mad og redskaber, og det er nærmest det eneste, man har. Og dysterne bliver uden tvivl fysisk hårdere.

LÆS OGSÅ: Dovne-Robert skal overleve i 'Robinson'

Vinderen skal have sociale redskaber 

Dette års deltagere er allerede afsløret, og heriblandt er årets samtaleemne Dovne-Robert.

- Jeg håber virkelig, Robert kan vise, at han kan noget. Det er fedt, han er med, og jeg hepper på ham, siger Katrine.

Men Katrine ikke i tvivl om, hvad en kommende vinder skal rumme.

- Vigtigst, så skal vinderen rumme store sociale egenskaber. Det nytter ikke noget at være kæphøj eller have for mange talenter. Men naturligvis skal man også være fysisk stærk og vinde mange dyster. Årsagen til, at Hugo vandt i den seneste sæson, var fordi at alle kunne lide ham, slutter hun af.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser