Foto: SBS/Krestine Havemann
Foto: SBS/Krestine Havemann

Katrine fra 'Singleliv': Jeg vil udfordre mig selv

Katrine er ny i 'Singeliv', og selvom hun krummede tæer over det første afsnit, synes hun alligevel, at det er fed, at være på skærmen.

Rødtoppen Katrine fra Aabenraa har i mange år været en genert pige, men så fik hun pludselig nok. Hun rykkede teltpælene op, flyttede ind til byen og meldte sig til 'Singleliv'.

- Jeg havnede i singleliv for at udfordre mig selv. Det kan man gøre på mange måder, men det her var én af dem. Grunden til det blev nu er, fordi det lige skulle overvejes nøje, inden jeg gik på tv. Jeg har været en genert pige, der lige skulle ud af starthullerne, fortæller den smukke singlepige.

LÆS OGSÅ: Louise: Jeg var den fornuftige i 'Singeliv'

Regner ikke med at finde kærligheden

Katrine ser mere programmet som en udfordring for sin generthed, frem for muligheden for at finde kærligheden.

- Jeg tror ikke, jeg finder en kæreste på tv, men det åbner da klart en masse muligheder for mig. Omvendt higer jeg heller ikke efter en kæreste, jeg lader bare mulighederne stå åbne. Han kommer, når jeg mindst venter det, og indtil da har jeg bare et sjovt liv .

Katrine synes faktisk det har været svært at finde dates til programmet, og det er endda selvom hun ikke er en af de piger, der har et klokkeklart billede af, hvordan drømmefyren helt præcis skal være.

- Jeg har ikke en bestemt type, jeg går efter, jeg vil bare fascineres, tilføjer hun.

LÆS OGSÅ: Brian: 'Singleliv' er ikke længere det program, jeg meldte mig til

Et af de mest sobre reality-programmer

Sønderjyden har haft mange overvejelser forud for sin optræden på tv. Og valget af program har bestemt også været i tankerne.

- I mine øjne er 'Singleliv' et af de mest sobre reality-programmer, og derfor kan jeg uden at blinke stå inde for det.

Og dette er også til trods for hendes forskrækkelse, da hun første gang hørte sin stærke, sønderjyske accent på skærmen.

- Det har været rigtig sjovt at se sig selv på tv, men min uhæmmede jyske accent kom noget bagpå mig. Og så synes jeg, at den pige jeg selv føler jeg er, kommer ud på en anden måde, end jeg egentligt troede jeg var. Jeg kan stå inde for alt, hvad jeg siger og gør, men måtte alligevel krumme tæer nogle gange, da jeg så de første afsnit, slutter den kønne pige af.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.