Katerina Pitzner: Wafande er min storfavorit i 'Vild med dans'

Wafande har i hvert fald én, der hepper på ham.

Når TV 2 fredag den 2. oktober sender 12 par ud på Danmarks populære dansegulv, er Wafande blandt deltagerne, og han har allerede en trofast fan blandt seerne.

- Mit forhold til Wafande er lige så godt, som det altid har været, og han er også min storfavorit i 'Vild med dans', fortæller Katerina Pitzner til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Stor ændring hos ‘Vild med dans’-dommerbordet

Katerina Pitzner og Wafande lærte hinanden at kende under optagelserne til TV-programmet 'Over Atlanten', hvor der opstod kemi mellem de to kendisser. Det bemærkede den skarpe seer også, og kæresterygterne begyndte hurtigt at florere. I en video på Instagram afslørede Wafande og Katerina Pitzner dog, at de ikke havde et romantisk forhold men blot et meget stærk venskab. Det er også grundet til at Katerina Pitzner skal følge Wafande på dansegulvet.

- Jeg skal selvfølgelig se 'Vild med dans', da jeg skal sidde og heppe på Wafande, fortæller Katerina Pitzner til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Forlader programmet: Reality-deltagere bryder reglerne

Katerina Pitzner er også stensikker på, at hun har valgt at heppe på den rigtige nydanser.

- Jeg kunne godt forestille mig, at han når lagt, for han er en rigtigt vindertype. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at han vil kæmpe for det. Jeg ved ikke, om han kan danse, men jeg tror, at han har en fordel i og med at musikken løber i hans årer, fortæller Katerina Pitzner til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Stjernepar venter barn: Afslører babys køn og ankomst

Katerina Pitzner blev også selv tilbudt at medvirke i 'Vild med dans', men det blev desværre ikke til noget i denne omgang.

- Jeg havde en person ansat til at stå for kontraktforhandlinger, så jeg var ikke helt en del af det. Jeg fik at vide, at enderne ikke helt kunne mødes i den her omgang. Jeg vil dog rigtigt gerne deltage, så jeg håber, at muligheden byder sig en anden gang, fortæller Katerina Pitzner.

Så hvem ved, måske er Katerina Pitzner klar til cha-cha-cha, vals og foxtrot næste år.