Katerina afslører: Det gik galt lige inden

Katerina Pitzner fik ud fra dommernes stemmer en førsteplads i TV 2-programmet 'Vild med dans' efter fredagens andet liveshow, men det gik galt kort inden.

Ikke alt bliver vist på tv og heldigvis for det, vil Katerina Pitzner nok mene. Efter fredagens liveshow af 'Vild med dans' taler HER&NU med Katerina og Morten, hvor de fortæller, at meget gik galt under generelprøven.

- Det har været en virkelig svær dag for mig, virkelig svært. Lige så sikker jeg var sidste fredag, lige så nede i et hul var jeg i dag. Jeg var SÅ nervøs, fortæller Katerina og forklarer, hvor den nervøsitet kommer fra.

- Den var svær at knække den der vals. Den er så smuk, og den fortjener at blive danset ordentligt. Jeg kom dårligt fra start til generelprøven.

LÆS OGSÅ: Heidi Frederikke lettet: Har kæmpet med rygsmerter siden søndag

Morten giver Katerina ret i, at der var fejl under generelprøven.

- Der kommer småfejl, og så begynder man at tvivle på sig selv, og det er bare det eneste, man ikke må gøre, for så går man ikke ind og præsterer sit bedste. Så jeg er meget stolt af, at Katerina kunne hive sig op her til live, det er jeg meget stolt af, fortæller Morten Kjeldgaard.

LÆS OGSÅ: Sonny løfter sløret for kæreste

Katerina er lettet og glad for dommernes karakterer, men hun føler sig bestemt ikke sikker.

- Det er et fantastisk skuldreklap at få, men ingen kan føle sig sikker her, så vi skal bare have træningsskoene på. Alt kan ske, og man er nødt til at gøre sit bedste, slutter Katerina.

LÆS OGSÅ: Første par ude af 'Vild med dans'