Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Kasper om ’Kollektivet’: Tre uger var nok

'Paradise'-Kasper er bestemt glad for, at han ikke skulle bo mere end 21 dage i kollektivet.

'Paradise'-hunken Kasper Tandrup Wegner Eriksen fra sidste sæson er en af dem, som over sommeren har boet i den festlige Københavner-lejlighed på Øster Søgade i de tre uger, som det tog at optage den nye sæson 'Kollektivet', der er aktuel nu på Viafree.

LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører: Sådan friede han

LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-par er gået fra hinanden

Selvom han bestemt hyggede sig i de 21 dage, er han bestemt glad for, at han ikke var længere tid væk fra Randers.

- Jeg har jo siden ’Paradise Hotel’ gerne ville lave mere tv, og så elsker jeg jo udfordringer, og det var en udfordring for en ærkejyde som mig at tage så lang tid til København. Så jeg tog udfordringen op for at se, om jeg kunne holde til det, og det gik rigtig godt. Det var super sjovt. Det var også fedt at prøve at bo i København, det er jo meget anderledes end lille Randers, forklarer han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par afslører: Søger efter fælles lejlighed

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

- Der var også mange ting, jeg skulle vænne sig til. Blandt andet kunne man jo gå i byen om mandagen, og alt var åbent hele tiden. Man kunne få cigaretter any time. Det var super fedt, men jeg skulle ikke være der mere end en måned. Så ville jeg gerne hjem. Jeg er et stort familiemenneske, så jeg ville gerne hjem til min mor, fortsætter han og tilføjer:

- Jeg elsker at lave tv og elskede at være i København sammen med de andre mennesker, men det var bare for langt væk hjemmefra. Jeg glædede mig til at komme hjem til min hverdag med mit job på grillbaren, min familie og mine venner derhjemme. Jeg har hjemve, når jeg skal være så længe væk. Men det var dejligt, jeg kunne have min telefon og have kontakt i forhold til i Mexico. Det var ikke sådan, så jeg havde det dårligt, jeg glædede mig bare over, at det kun var tre uger. Det er nok. Hold op, jeg savnede min mor.

Se Kasper i 'Kollektivet' på Viafree.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kærligheden brast for ‘Ex on the Beach’-par

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline har været indlagt: Jeg har grædt så meget