Kasper H, som årets Mr. Paradise (Foto: TV3)
Kasper H, som årets Mr. Paradise (Foto: TV3)

Kasper H afslører: Jeg er blevet far

Den charmerende paradiso har fået hænderne fulde med sin nye baby.

Det blev fornyligt afsløret, at årets Mr. Paradise ikke længere er at finde på kødmarkedet, da han har fået sig en kæreste. Og det går stærkt for Kasper Henriksen i øjeblikket. Nu har han nemlig også fået sig en vaskeægte "mande-baby".

- Jeg kan afsløre store nyheder. Jeg er nemlig blevet far. Og det er til en lækker hvid Audi A3. Det er fandme tæt på, at det er som en ægte baby for mig, siger en storsmilende Kasper H til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Den bliver også behandlet som en baby. Du må ikke spise i bilen, du må ikke ryge i bilen, og du må ikke røre anlægget i bilen - det styrer jeg. Og så har jeg givet den et navn: 'Kærligheds-ekspressen'/'The Moneymaker'.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Sådan så Mr. Paradise ud som ung

Har altid elsket Audi

Kasper H har indtil nu kørt rundt i en Peugeot 307, men den er nu solgt, så han efter mange års forelskelse endelig kunne kaste sig over drømmebilen.

- Jeg har altid haft en forkærlighed for Audi. Jeg synes bare, at det er nogle pæne biler. Og nu kunne det endelig lade sig gøre, at jeg kunne købe en. Og da jeg tidligere har været murer, har det heller ikke givet mening at køre rundt i en spritny Audi A3, forklarer Kasper og uddyber:

- Nu er jeg ejendomsmægler og pænt klædt på hver dag, så det er lidt mere almindeligt og passer meget bedre ind med en Audi i forhold til tidligere. På sigt kunne jeg dog godt tænke mig end endnu større bil fra Audi, men det bliver lidt for dyrt lige nu at skulle smide en million kroner.

Se galleriet øverst af Kasper H og hans nye baby. 

LÆS OGSÅ: Kasper H giver gode råd til den nye ‘Paradise’-casting

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.