Karsten og Janni: Færdige med reality

Ree sagde nej til nye afsnit, men endte med at blive overtalt.

På tirsdag den 3. marts kl 21.00 vender Karsten Ree og Janni Mathorne tilbage på Kanal5 med en ny omgang af deres succesfulde realityserie 'Janni og Karsten - på fri fod'.

69-årige Karsten havde egentlig ikke tænkt sig at fortsætte med programmet efter første sæson, men produktionsselskabet STV og kæresten Janni endte med at overtale ham.

- Jeg er egentlig meget godt tilfreds med det jeg har set indtil videre. Men vi er endnu ikke færdige med at optage alle afsnit, sagde Karsten, da han og Janni i inviterede Realityportalen indenfor i deres 12-værelses villa på den rigtige side af Vedbæk Strandvej.

LÆS OGSÅ: Janni: Min dom har bragt Karsten og jeg tættere sammen

Ikke mere 'Janni og Karsten'

I serien danner huset igen rammen om parrets liv, men hvis det står til Karsten og Janni, så bliver det sidste gang at tv kommer indenfor dørene.

- Hvis vi skal fortsætte med at lave tv, så skal det nok være noget andet end lige det her. Nu har vi lavet to sæsoner, og så er det vist fint, siger Janni.

De udelukker dog ikke at vende tilbage til skærmen igen. Hvis de skulle sige ja til et nyt program, så bliver udgangspunktet Karstens farm i Kenya.

- Jeg tror, vi begge to gerne vil lave noget om afrikanere og dyr. Det kan vi nok ikke helt uden, at det også kommer til at handle om os og vores sædvanlige småskænderier, siger han og klukker.

LÆS OGSÅ: Forelsket Ree lader Jannis dømte nevø bo gratis

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.