Karina taler ud om ny kræftsygdom

Karina Frimodts mor kæmper nu mod den samme sygdom, som Karina selv blev ramt af i 2015.

Lige midt i 'Knæk Cancer'-ugen tilbage i 2015 fandt Karina Frimodt en knude i sit bryst, som desværre betød, at den barske sygdom havde ramt hende. Hun er i dag kommet godt igennem forløbet og er rask.

Artiklen fortsættes under videoen med Karina og Michael, der er til 'Knæk Cancer Live'...

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne om partners kræft: Jeg brød bare sammen

Men i sommeren kom kræften igen lidt for tæt på, da hendes mor fik konstateret brystkræft.

Det fortæller 'Vild med dans'-danseren, da hun møder op sammen med Michael Katz Krefeld for at sidde i call center til TV 2's indsamlingsshow.

- Min mor har lige fået konstateret brystkræft i sommer. Hun er lige kommet ud af perioden med strålebehandling. Så hun er færdig med stråler nu og er blevet opereret. Hun har fået fjernet den kræftknude, der sad i hendes bryst, så nu er det forhåbentlig bare at komme tilbage på benene og samle kræfter. Spise en masse heftige piller i rigtig lang tid, siger hun.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen afslører: Så mange har beholdt deres 'Boligkøb i blinde'-hus

Derfor betød det enormt meget for Karina, hvis hun kunne nå til uge 43 og deltage i ''Vild med dans - Knæk Cancer', som fredag blev afholdt i Det Kongelige Teater, hvor der blev danset i den gode sags tjeneste. Det var tæt på, men desværre røg Michael og Karina ud ugen før.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard bryder sammen før 'Vild med dans'

Til gengæld møder parret op til lørdagens indsamlingsshow og er klar til at samle en masse penge ind, som forhåbentlig kan gøre en kæmpe forskel i kampen mod kræft.

- Det rører mig ret dybt at få lov til at være med til de her aftener, og det giver så meget mening for mig, der er ikke noget, jeg hellere vil end at støtte op om den her sag, siger Karina.

LÆS OGSÅ: Ung mor opløst i tårer over graviditet