Karina efter skilsmissen: Vi har vidst det længe

'Vild med dans'-danseren Karina Frimodt skal skilles. Nu sætter hun flere ord på situationen.

Det var en afklaret Karina Frimodt, der for nogle dage siden på de sociale medier offentliggjorde skilsmissen fra sin forlovede Kasper Lentz efter ti års samliv. De har sønnen James på otte år.

LÆS OGSÅ: Deler stor nyhed med kæresten

I weekenden dukkede hun så op til repremieren på balletforestillingen ’Blixen’ i Operaen sammen med datteren Mathilde, 15 (fra et tidligere forhold, red.), og her uddybede hun yderligere om situationen.

Artiklen fortsætter under billedet

Karina Frimodt med datteren Mathilde i Operaen. (Foto: Kenth G. Madsen)
Karina Frimodt med datteren Mathilde i Operaen. (Foto: Kenth G. Madsen)

LÆS OGSÅ: Presset Mick Øgendahl: Min hjerne er mest mærkelig, når...

- Vi havde længe vidst, det var forbi, men først nu fundet ud af, hvad vi skulle gøre med børnene og alt det praktiske, fortalte hun, der sammen med sin dansepartner, radioværten Nicholas Kawamura blev stemt ud som de første i ’Vild med Dans’.

- Så det blev et kortere forløb end beregnet, så nu er jeg ved at få styr på en ny lejlighed i Holte, hvor jeg også har danseskole. Den skal lige gøres i stand, og så flytter jeg, sagde den 44-årige professionelle danser og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Ditte Julies mareridt: Risikerer at miste huset

- Der er ikke noget drama mellem os. Vi taler godt sammen, understregede Karina Frimodt om forholdet til eksmanden, som hun blev forlovet med i 2019. Karina Frimodt afslørede skilsmissen på sin Instagram:

- Den seneste tid i vores liv har været fyldt med mange følelser og tanker. Vi har efter 10 gode år valgt at gå hver til sit og fortsætter ikke længere som kærester, men som de bedste venner. Vi har altid været supergode partnere, og vi vil altid være en familie, uanset hvor vi hver især ender i livet. Vores børn er vores absolutte første prioritet, og vi kommer til at gøre alt, hvad vi kan for bedst muligt at få dem igennem en svær tid for vores familie.

LÆS OGSÅ: Nicholas Kawamura er alligevel ikke færdig i ‘Vild med dans’

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Karina Frimodt (@karinafrimodt)

LÆS OGSÅ: WHAT! Vildt twist i 'Robinson'