'Kardashians'-stjerne afslører babyplaner

Endnu et barnebarn er muligvis på trapperne hos Kris Jenner.

Om mindre end en måned er der premiere på den helt nye serie 'The Kardashians', hvor man kommer endnu tættere på den celebre reality-familie over dem alle. Og alt tyder på, der er nok at glæde sig til. Disney+ har udgivet et smugkig på serien, og her kommer der afsløringer på bordet.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Sådan friede kæresten

Denne gang får man nemlig lov til at følge Kylies graviditet, og så er hun ikke den eneste af Kardashian-søstrene, der vil udvide familien. Nyforlovede Kourtney jagter barn nummer fire.

- Travis og jeg vil gerne have en baby, fastslår Kourtney i teaseren, hvor man kan følge parret møde en fertilitetslæge.

Det tyder dog ikke på, at det skal være helt nemt for den 42-årige reality-stjerne at få drømmebarnet. Det kommer frem, da hun har en alvorssnak med sin mor.

LÆS OGSÅ: Medina taler ud om nedturen: Afslører alt

- Det er så nemt at kommentere på folk, når du ikke ved, hvad de går igennem, lyder det fra Kourtney, som tidligere har fortalt, at hun har fået frosset nogle æg ned.

Er Kourtney allerede gravid?

Hvis man skal tro på rygterne, så er Kourtney dog allerede gravid. De seneste dage har hendes fans været overbeviste om, at reality-stjernen har haft held i sprøjten og venter barn nummer fire. Kourtney har nemlig taget lidt på på det sidste, og især et billede, som kan ses nederst i artiklen, beviser graviditeten, mener fansene altså. Derudover deltog hun i udfordringen "ædru januar", og så har Kris Jenner tilbage i februar hintet til, at næste barnebarn allerede var på vej, da hun gæstede Ellen DeGeneres.

LÆS OGSÅ: Lasse og Line flytter sammen: Her er Lines krav

Man kan også følge med i Khloé og Tristans komplicerede forhold i den nye serie og ikke mindst Kims efterhånden meget offentlige brud med Kanye, der især er spidset til, efter hun på ny har fundet kærligheden.

Se traileren øverst i artiklen, og se med på Disney+ d. 14. april.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par skal skilles: Ikke den rette for mig