Kardashians stedfar skifter køn

Efter lang tids rygter skulle det nu være ganske vist, Bruce Jenner er i gang med at skifte køn. Det bekræfter hans mor.

Den tidligere atletik-stjerne Bruce Jenner er nok mest kendt for at være Kardashian søstrenes stedfar. Og siden han blev skilt fra deres mor, Kris Jenner, i efteråret 2013, har rygterne floreret om, at han skulle være på vej til at skifte køn.

Både Kardashian søstrene og Kris Jenner har fejet rygterne til side og sagt, at det var fjollede rygter, som ikke havde noget på sig. Men nu bekræfter Bruce Jenners egen mor altså overfor Radaronline.com, at rygterne holder stik.

- Han har fortalt mig om sine planer. Vi havde en lang lang lang samtale om det, og jeg har aldrig været mere stolt af ham, fortæller Esther Jenner.

Hun bekræfter desuden, at Bruce har i sinde at afsløre detaljerne omkring sit kønsskifte i en tv-dokumentar, hvor man vil kunne følge hans rejse. Eftersigende skulle han i øjeblikket være i forhandlinger med journalisten Diane Sawyer fra ABC News om et interview, hvor han selv bekræfter nyheden.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian tager røven på sig selv

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian udgiver bog

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser