Kardashian-familien i sorg: Der er ingen ord

Kylie Jenner, Kim Kardashian West og Kris Jenner har alle delt deres sorg over nyheden om NBA-legenden Kobe Bryants død.

Har man åbnet Instagram eller hørt nyheder siden i går, kan det næppe være gået nogens næse forbi, at den amerikanske basketballspiller Kobe Bryant mistede livet i et helikopterstyr søndag aften dansk tid. Den tidligere Los Angeles Lakers-spiller, der er en legende i sportsverdenen, var på vej til en basketballkamp sammen med sin datter Gianna og seks andre passagerer, da hans private helikopter brød i brand og styrtede ned i Calabasas i Californien. Alle otte passagerer og piloten mistede livet.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kardashian-søster går tilbage til ekskæresten

Tom for ord

Calabasas er hjemsted for mange af de største stjerner - blandt andet bor stort set hele Kardashian/Jenner-familien i området, og nyheden om Kobe Bryants død nåede naturligvis også dem i løbet af dagen. På Instagram skriver Kylie Jenner, at hun er tom for ord. Storesøster Kim Kardashian West skriver blandt andet, at hun er helt ødelagt over nyheden, og at den har påvirket dem alle, men at hun ikke kan forestille sig, hvordan Kobes familie må have det. Også Kris Jenner udtrykker sin sorg på Instgram. Hun lagde først et post af Kobe Bryant op, og da nyheden om, at datteren Gianna også var blandt de omkomne, postede Kris endnu et billede af Kobe og Gianna og skrev, at hun ingen ord havde.

LÆS OGSÅ: Se chok-reaktionen: Kris Jenner møder Caitlyn Jenner for første gang

I nat dansk tid løb den årlige musikprisuddeling Grammy Awards af stablen i Los Angeles, og også her hyldede stjernerne Kobe Bryant og holdt blandt andet et minuts stilhed til ære for ham.

Se Instagram-opslagene herunder:

Kylie Jenners post:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

at loss for words right now. praying for this beautiful family.

Et opslag delt af Kylie ✨ (@kyliejenner) den

LÆS OGSÅ: Drama i Kardashian/Jenner-familien: Det er så ondt

Kim Kardashians Wests post:

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian svarer igen ovenpå chokerende rygter

Kris Jenners post:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

I don’t have the words. Every ounce of my heart is with you, Vanessa. ?

Et opslag delt af Kris Jenner (@krisjenner) den

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne skal have tvillinger

LÆS OGSÅ: Brød Khloé Kardashian loven med graviditetsafsløring?