Kanika springer ud som DJ

Kanika Koch kan mere end bare at se lækker ud på TV, hun kan nemlig også gøre et dansegulv usikkert, når hun giver den gas bag pulten.

De fleste kender nok Kanika Koch bedst fra hendes deltagelse i 'Paradise Hotel', og enkelte har måske også spottet hende i en musikvideo med den danske soul- og reggaesanger, Wafande. Kanika vil imidlertid mere, end blot at danse med når musikken spiller. Hun vil stå bag DJ-pulten og styre festen.

Til det formål har Kanika allieret sig med Stina, der blandt andet er kendt fra DR, hvor man har kunnet se hendes dokumentar om kvindelige DJs. Med erfaring som mobil-DJ, arrangør af DM for mobildiskoteker og styring af egen natklub, bringer Stina den nødvendige erfaring til duoen, der har planer om at ligge landet ned som ”Djanes – Females With Attitude.”

LÆS OGSÅ: Sy Lees single udkommer den 11 august

De to tøser garanterer fest, når de står bag pulten, og blander det bedste fra hitlisterne med lækre house-rytmer. De vil dog ikke nøjes med at dreje andres plader, for allerede til November starter de produktion af egne numre - ikke som sangere, men som producere.

Hvis man er interesseret i at booke pigerne, er det bare at komme i gang. De medbringer selv pult, effektmaskine, flyers, banner og mere. Samtidig lover de et to timers sæt, efterfulgt af en god halv time med Kanika som gæstebartender, hvor hun gladeligt tager billeder med gæsterne.

LÆS OGSÅ: Sy Lees single er ude

Tjek deres Facebook-side ud på facebook.com/DjanesFemaleWithAttitude

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.