Kærligheden brast for realitypar

Kærligheden holdt ikke mellem realitydeltagerne, der er gået fra hinanden efter næsten tre års forhold.

Emma Nielsen og Nicki Svendsen fandt sammen i slutningen af februar 2014 og kunne sammen i opleves i TV3-programmet 'Bikini Island' sidste år. Kærligheden holdt gennem realityprogrammet, og det afslørede efterfølgende, at de stadig var sammen.

Men sådan er det ikke længere. For nylig er det nemlig gået galt for Nicki og Emma, der ikke længere er kærester. Det bekræfter begge parter over for Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Paradise’-babe

- Ja, det er rigtigt. Vi gik fra hinanden for omkring tre uger siden. Vi var begge meget i tvivl om, hvad vi ville med vores forhold, fortæller Nicki til Realityportalen.dk.

Han ønsker ikke at uddybe grunden til bruddet, men han mener, at det i sidste ende var ham, der satte en stopper for forholdet.

- Jeg vil mene, at det var mig (der tog beslutningen om at stoppe forholdet, red.). Men det var først Emma, og så blev jeg usikker på vores forhold, lyder det fra Nicki.

Emma bekræfter bruddet over for Realityportalen.dk, men det har endnu ikke været muligt at få yderligere kommentarer fra hende.

Se flere billeder af Nicki og Emma i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Landmand’-Ruud

‘Mig og min mor’-stjerne forlader sin forlovede

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe er blevet single

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.