Kæmpe drama efter Reality Awards: Han slog

Det, som startede som en festlig aften, endte med at blive det stik modsatte.

Der var som altid drama ved Reality Awards – og ti-års jubilæet var ingen undtagelse, da den vilde prisuddeling blev afholdt i Cirkusbygningen.

I år var der dog også drama efterfølgende.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Janni Ree giver status på politianmeldelse til Reality Awards...

Mens de fleste tog videre i byen på natklubben Arch, tog andre på en kendt fastfoodkæde på Vesterbrogade for at få natmad.

Men det som bare skulle være en hurtigt 'optankning' inden hjemturen, blev en længere ubehagelig seance for realityparret Michelle Dalsgaards og Kristian Aagaard, som fandt hinanden i programmet  'Fem fyre flytter ind'.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er de fem deltagere i ny sæson ‘Stormester’

Ingen mad uden kvittering

Gennem en af de store selvbetjenings-skærme lavede parret sammen med en veninde deres bestilling og betalte, men de fik ingen kvittering, og det startede lavinen.

- Vi går op til kassen og gør dem opmærksomme på, at vi ikke har fået vores kvittering. De finder vores bestilling frem og fortæller os, at der er styr på det, forklarer Kristian til HER&NU.

Det var der dog langt fra.

- 30 minutter senere har vi stadig ikke fået vores mad, så vi går op igen. Her fortæller personalet, at de har givet maden til en anden, som havde vores kvittering, og at vi ikke kan få vores mad uden en kvittering, lyder det yderligere fra Kristian, som måtte finde sin mobil frem igen og vise, at pengene var trukket fra kontoen for at overbevise den tilsynsførende.

LÆS OGSÅ: 'Løvens Hule'-investorer headhunter reality-stjerne

Svinet til og filmet af medarbejder

Kristian vendte derefter tilbage til Michelle og veninden, som sad ved et bord og ventede i restauranten. På det tidspunkt havde fastfoodkæden lukket, og en medarbejder på gulvet var gået i gang med at smide folk ud.

- Hans attitude er virkelig dårlig. Han vifter folk ud og råber og skriger. Han kommer også i karambolage med nogle andre, og han jagter en anden kunde ud af butikken og slår ham i nakken, forklarer Kristian, som konkluderer at medarbejderen i hvert fald må have haft en lang arbejdsdag.

LÆS OGSÅ: Midt i sorgen: Alex i hårdt brud med kæresten

Da medarbejderen kom til Kristian og Michelles bord, måtte de forklare ham, at de stadig ikke havde fået deres mad, og det fik det til at eskalere for ham

- Medarbejderen begynder at provokere og filme Michelle. Det beder vi ham om at lade være med, hvortil han svarer "at han heller ikke vil filme hendes grimme fjæs", forklarer Kristian.

- Jeg vil smadre dig.

En time senere fik parret deres mad, men de nåede kun at tage tre bider og en stor tår cola, før de besluttede at forlade restauranten.

- Han er ubehagelig og truende, og han siger, at han vil smadre mig, forklarer Kristian, som ikke var interesseret i at slås inde på restauranten.

Parret fra 'Fem fyre flytter ind' overvejede flere gange at ringe til politiet, men endte med at lade være. De fik i stedet navnet på medarbejderen af den tilsynsførende i restauranten, og de er i gang med at rette henvendelse og klage til fastfoodkæden.

HER&NUs journalist var selv tilstede i restauranten og kan bekræfte historien.

Michelle Dalsgaards og Kristian Aagaard med veninden Ronja, som også var tilstede.
Michelle Dalsgaards og Kristian Aagaard med veninden Ronja, som også var tilstede.